Camps de maduixes

Páginas: 4 (962 palabras) Publicado: 6 de junio de 2014
He elegit diferentes oracions o petits fragments del llibre perquè no em podia quedar només amb un, ja que d'una forma a d'una altra han fet que em cridin l'antenció.

A)
En aquest fragment,n'Eloi recorda com es va armar de valor per dir-li a na Lluciana el que sentia per ella, perquè l'estimava i a partir d'allà pogueren començar una relació.

La meva opinió és que expressal'adolescència com la millor etapa de la vida, on els joves comencen a conèixer i a viure la vida, es comencen a independitzar, a pensar per ells mateixos, a construir una escala de valors... Per tant és una èpocaon els joves han d'aprendre dels seus erros, de que no tot serà com ells vulguen. És l'època on es comença a veure la vida com és. Moltes vegades els joves es volen adelantar tant que volen viure mésdel que els hi tocaria, per això pens que l'adolescència és una etapada de conèixer el que hi ha en el món i de triar l'opció correcta.


B)
En aquest fragment, en Santi i na Cinta han anat adormir plegats i na Cinta no pot dormir, per tant, es posa a mirar per la finestra mentres pensa.


Pens que aquest fragment ens vol conscienciar de què tothom és un poc egoísta. És a dir, pensa ambels seus problemes sense tenir en compte que hi ha altre gent que també en té i també necessita ajuda. Crec que expressa que les persones ens tancam dins nosaltres mateixos i només sabem veure el queés nostre, el que ve d'altres persones no el volem ni acceptar per si va en contra de nosaltres o pel simple fet de que no té res a veure amb nosaltres. Perquè el món viu tancat en si mateix i moltesvegades és tan egoísta que pot arribar a pensar que només hi ha vida a la Terra mentres que no sabem si n'hi ha a altres galàxies.


C)
En aquests fragments, na Lluciana està narrant els seuspensaments, ella sap que la família és amb ella i que els metges l'estàn intentant salvar, però l'única decisió de viure és decisió seva i ella encara no té clar el que vol fer.

Aquí ens vol...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Camps De Maduixes
  • camps de maduixes
  • Camps de maduixes
  • Camps de maduixes
  • camps de maduixes
  • Treball Camps De Maduixes
  • Camps De Maduixes
  • Camps de maduixes.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS