Cançons Per A Paula.

Páginas: 3 (504 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2012
RESUM DEL LLIBRE:


La Paula és una noia de 17 anys que coneix per internet a l’Angel, un periodista de 22 anys, en un fòrum de música. A través del chat van anar parlant, fins que finalment vandecidir conèixer-se en persona.
Van quedar a la cafeteria de moda de la ciutat, anomenada ‘’Starbucks’’. La Paula es va posar nerviosa perquè l’Angel arribava tard, asi que va decidir prendre algunacosa i llegir un llibre.
Casualment a la cafeteria coneix a un noi anomenat Alex, molt maco, que està llegint el mateix llibre que ella. A partir d’ aquell moment, entre l’Alex i la Paula hi sorgeixuna relació molt intensa entre ells.
Un instant després de anar-se’n l’Alex, va aparèixer l’Angel, amb una rosa vermella a la ma.
L’Angel va justificar el motiu per el que havia arribat tard; eraperquè acabava de estar fent-li una entrevista a la famosa cantant Katia.
La Katia es va enamorar de l’Alex i l’Alex també sentia alguna cosa per ella, igual que per la Paula.
L’Alex es dividia entrela Paula i la Katia, encara que tenia una lleugera inclinació per la primera, també sentia sentiments inexplicables per la Katia.
La Paula, quan arriba a casa després de la cita amb l’Angel s’adonade que el llibre que portava no era el seu, que era el de l’Alex, el noi maco de la cafeteria.
La Paula es posa en contacte amb l’Alex a partir de un correu que trova apuntat a el llibre, i a partird’aquest moment es van fent amics, però tots dos saben que no son solament amics, que hi ha alguna cosa més entre ells.
Van pasant el s dies, les setmanes, i la Paula no sap que fer, si estar amb l’Alex o amb l’Angel, la Paula descobreix que l’Angel li amaga coses, com la seva relació amb la Katia a partir de la entrevista, i això li posa més difícil decidir a quin dels dos amar.
Finalment noes decideix per ningú dels dos, la Paula els amava a els dos amb tanta intensitat que no va poder decir-se per ningú.
Almenys en aquest llibre, encara que després contínua la novel·la amb un altre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cançons infantils
  • Cançons de bressol
  • Cançons De Diada
  • Pero
  • Pero
  • Pero pero
  • Peras
  • pero

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS