CAN ONS DE BRESSOL ACABAT

Páginas: 2 (452 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2015

CANÇONS DE BRESSOL






INDEX
PÀGINA
INTRODUCCIÓ 3
CRITERIS DE CLASSIFICACIÓ 3
LA LLUNA LA PRUNA 4
CANÇÓ DE BRESSOL 5
NANA 6
LLUNA, LLUNETA7
DUERME MUCHO 8
MARE, MARETA 9
SON SONETA 10
TANCA ELS ULLETS 11
BIBLIOGRAFIA 12




Introducció
Les cançons de bressol soles ser apropiades en el moment deanar a dormir i s’utilitzen per relaxar al nadó. La cançó de bressol l’hi dona al nen una sensació d’acolliment i seguretat. Fomenten el contacte físic, contacte físic amb el bebè és una font decalma i al mateix temps d'estímul pel bebè, les palmades amanyacs i copets transmeten al petit el nostre afecte. Tenen que tindre un ritme lent i pausat, un to de veu suau i sempre acompanyades de l’actede bressolar (ja sigui en els propis braços o en el bressol).
El ritme pausat de les cançons de bressol recorda al bebè els batecs del cor, fent-li recordar el ventre matern, indueixen a la calma irelaxació oferint al petit una sensació de pau i assossec que condueix a crear un bon ambient abans d'agafar el son. A llarg termini el fet de cantar i bressolar al bebè constitueix una bona base perfomentar l'autoestima ja que ofereixen al petit sensació de seguretat, així mateix contribueixen a la creació de connexions neuronals i a l'aprenentatge del ritme que en el futur beneficiarà lamotricitat.
D'altra banda les cançons també tenen un important paper en el desenvolupament del llenguatge. La repetició de paraules i tornades afavoreixen l'estimulació de la memòria i estimulen la capacitatd'atenció, ja que en estar el petit tranquil i relaxat el petit se centrarà a observar i escoltar.

Criteris de classificació de les cançons de bressol
Algunes d’aquestes cançons les hem escollitperquè ens les cantaven de petits i ens recorden a la nostra infància. La melodia d’aquestes cançons és lenta i relaxant. Són balades molt adients per al nadó ja que transmeten calma i serenitat.
El...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Can ons de nadal
  • Can Ons Guitarra Pare
  • no acabat
  • Ciencies Acabat
  • ons entreculturas
  • Cançons de bressol
  • Can-Can
  • can can

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS