Canal Català

Páginas: 3 (724 palabras) Publicado: 17 de abril de 2011
Canal Català

Identificar el mitjà:

Canal Català Tarragona és una televisió local privada impulsada per Tarraco Visió i és el resultat de la integració de Més TV, del Grup 100% Comunicació, a laxarxa Canal Català TV.

Com a programació pròpia emet el Redacció Tarragona, Planeta Grana, El Cercle, entre d'altres. La resta del dia emet la programació generalista de Canal Català TV.Història i propietaris:

Canal Catala TV és un canal de televisió espanyol de Catalunya. Emet en una gran part de la comunitat a través de la TDT. Pertany a la empresa Smile Advertising.
Canal Català TVneix l’11 de setembre del 2005, per la Diada de Catalunya, impulsat per Ferran Cera, que proposa a 13 televisions de diferents demarcacions, locals privades i independents de Catalunya unir-se sota unmateix nom per a produir conjuntament, rebaixar costos, ampliar la zona de cobertura i millorar la qualitat de la programació de les televisions per a donar el pas a la TDT.
• Fundadors: NicolaPedrazzoli, Frederic Cano i Ferran Cera
Aquest dia va néixer com a tal Canal Català TV, de la unió de les cadenes Canal 50 Barcelona (actual Canal Català Barcelona), Canal 50 Vallès (actual CanalCatalà Vallès), Canal 50 Rubí (anomenat també Canal 10, actualment sense llicència TDT, ha deixat d'emetre i reemet el senyal de Canal Català Vallès Occidental), TV Sant Cugat (actualment independent),Maresme TV (actual Canal Català Maresme), Banyoles TV (actual Canal Català Girona Pla), Canal 4 Berga (actual Canal Català Berga), Canal 21 (actualment independent), ETV Llobregat (actualmentindependent), Masquefa TV (actual Canal Català Anoia), Més TV (actual Canal Català Tarragona), TLB (actual Canal Català Central), TV Caldes (actual Canal Català Vallès Oriental), Costa Brava TV (actualmentindependent), TV Osona (actual Canal Català Osona) i TV Lloret (actual Canal Català La Selva).
Amb el repartiment de les llicències, per part del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • català
  • Catalan
  • Català
  • Catalán
  • catala
  • Català
  • Catalan
  • català

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS