Canal De Axel8736

Páginas: 4 (988 palabras) Publicado: 13 de junio de 2012
Tot comença quan aparéix mort el papa Bonifaci VIII d'una manera molt extranaya. Al morir el papa, ix elegit Benet XI com a pontífex.
El papat decideix cridar a un metge molt famós anomenat Arnau deVilanova, que treballava a Catalunya per al rei Jaume II, per a que investigue el cas.
Quan arriva a Roma, Arnau es trova que han assassinat a Pietro Savinola, cardenal de Viterbo, i se'l emporta allaboratori que li deixà Benet XI al seu palau per a intentar averiguar alguna cosa, perquè havia segut assassinat de la mateixa manera que l'antic papa. Els cadàvers tenien el cap mig penjant,l'estòmac destrosat i unes senyal a l'esquena amb unes marques que pareixien les urpes del diable, a més a més quan van trovar als cossos hi havia taques de sang al altar on els van trovar.
Quan Arnau jaestava a Roma, un barri dels suburvis es va vore infectat per la peste, per la culpa d'una rata i el famós metge rfecomanà cremar aquesta part de la ciutat i ho van fer. Mentre ho cremaven Arnaureconegué una olor que feien els cadàvers dels cardenals i va deduïr que l'assassí els cremava el grix.
Conrado Simone, comerciant de teles, quan arrivà de Florència fou a buscar a la seva dona que comitaadulteria amb el cardenal De la Bressa, però es trovà amb el cardenal mort, açó va alçar sospites damunt d'ell i el cardenal De Lucca (un dels caps de la Inquisició) el comdenà a mort, es a dir, elcremaren per ser el presunt asáis.
Arnau de Vilanovano estava molt segur d'aquesta ulpavilitat i per molt que el papat volguera que tornara a Ctalunya es quedà per asegurar-se. Thotom li donà la raóquan aparegué mort el cardenal Colonna amb les mateixes circumstàncies dels altres cardenals, aleshores Arnau amb la ajuda Bernat Deliciós retornà les investigacions. Bernat fou el que descobrí el ritualque fei l'assassí, haches es trobava a la Bíblia. Arnau va descubrir que eren els sanyals que tenien a l'esquena els cadàvers, van resultar ser nombre romans que assenyalavenquin era el manament...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mi Canal Canal
  • Canales
  • Canal
  • Canales
  • Canales
  • Canales
  • Canales
  • Canal Del Estado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS