Canales de distribucion

Páginas: 5 (1118 palabras) Publicado: 15 de febrero de 2011
Gestió Cultural grup 1
Diana Blanco Palomino
Curs 2010-2011

Presentació entitat

Egaramics és una entitat cultural nascuda a la ciutat de Terrassa l´any 2000. Està formada per un equip multidisciplinar que inclou: dos gestors culturals, cinc educadors i integradors socials i un psicòleg. La missió de l´entitat és promoure les creacions artístiques i culturals de la població terrassenca através de plans, programes, projectes i esdeveniments d´interés per a la comunitat en general.
Egaramics vol esdevindre com a referent municipal de la cultura popular i de l´esperit crític. Pensem que Terrassa es mereix i necessita aquest referent cultural, que dins de la multiculturalitat de la nostre societat, lluiti per fomentar valors com la solidaritat, la integració, el treball col·lectiu ila cultura feta des del poble. Estem convençuts i decidits a apostar en aquesta proposta que fem amb la voluntat d´obrir-la a tota la ciutat i de convidar a tothom a participar-hi.
Context
Terrassa és una ciutat del Vallès Occidental que, juntament amb Sabadell, exerceix la capitalitat de la comarca. La seva àrea d'influència arriba al quart de milió de persones. L'any 2005 va comportar per ala ciutat arribar a la xifra de 200.000 habitants. En el cens del 2009 es recull un nombre d'habitants proper als 211.000.
Terrassa és al sud del massís de Sant Llorenç del Munt, damunt la plana aturonada que s'estén entre les rieres del Palau a l'oest i de les Arenes a l'est, a 277 metres sobre el nivell del mar. El seu terme municipal, el més extens i poblat de la comarca, limita al nord ambels de Matadepera, Mura i Vacarisses; a l'est amb Sabadell i Castellar del Vallès; al sud amb Sant Quirze del Vallès, Rubí i Ullastrell, i a l'oest amb Viladecavalls i Vacarisses. Les zones forestals ocupen el sector més nord-occidental del terme; la part septentrional s'integra dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
Segons l´estudi de població de l’IDESCAT el nombre d´habitantsde la ciutat no ha deixat d´incrementar-se en els darrers anys. L´augment és el resultat de l´èxode, de part de la població de la ciutat de Barcelona, cap a les ciutats de la seva perifèria i l´arribada de nouvinguts de diferents orígens ètnics.

Justificació del projecte (orígens i antecedents)

Egaramics porta once anys treballant en el sector sociocultural de la ciutat de Terrassa. Durantaquest temps hem engegat diferents projectes destinats a tots els sectors de la població amb la voluntat de crear vincles culturals entre ells, on la difusió de la cultura és la millor senyera de l´entitat. A mode d´exemple, citarem a continuació els projectes més destacats dels darrers anys: taller de pintura al oli, taller de creació literària, taller de creació audiovisual i expoart (mostra depintura, literatura i curtmetratges realitzats als tallers de la fundació).
La ciutat de Terrassa ha augmentat la seva població en els darrers anys i per això, a l´any 2009, vam realitzar un petit estudi en el que es pogués apreciar les necessitats de la nova ciutadania i d´aquesta manera, donar solucions a dites necessitats. Aquest estudi va incloure una enquesta per donar veu als ciutadans iaixí sondejar l´opinió en referència a les carències de la ciutat. La iniciativa ha tingut unes connotacions molt positives per a la nostre entitat ja que d´aquest experiment se´n deriva el naixement del nou projecte de l´entitat: Tothom integrat!
Tothom integrat! Neix de la necessitat d´adaptar-se al nou context social de la ciutat. A Terrassa, segons les dades estadístiques facilitades perl´Ajuntament, hi ha censades 35 nacionalitats distintes. Aquest fet ha produït que Egaramics vulgui ajustar-se a la nova realitat i donar veu a tots els ciutadans indistintament del seu origen ètnic. Pensem que s´ha de treballar en facilitar i promoure processos d´intercanvi, interacció i cooperació entre les diverses cultures que conviuen a la ciutat i d´aquesta manera contribuir en la igualtat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Canales De Distribucion
  • Canal de distribucion
  • Canales de distribucion
  • Canales de distribucion
  • Canales de distribucion
  • Canales de distribucion
  • Canales de distribucion
  • Canales de distribución

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS