Capitalism, a Love Story

Páginas: 11 (2534 palabras) Publicado: 15 de octubre de 2011
CAPITALISM, A LOVE STORY.
I refuse to live in a country like this, and I'm not leaving.

1) Com comença el documental? Per què?
Només començar, es veuen un seguit de robatoris, que poden estar relacionats amb tot el contingut del documental, ja que ens parla del Capitalisme, i també ens parlarà de l’economia dels més rics i dels més pobres, així també com s’ho fan aquestes persones tantriques per seguir sent-ho cada dia més = robar.

També està relacionat amb els Estats Units i la seva potència econòmica, que el seu principal objectiu és enriquir-se.

Per tant, segons el començament i el que he entès, puc definir el Capitalisme com una institució o sistema que aborda tots els temes relacionats amb l’economia, i on té el poder judicial, executiu i legislador, on s’encarrega derobar als més pobres perquè els que són més rics continuïn sent-ho, i d’aquesta manera, apostin més en la borsa, i guanyin més; podríem dir que és un cicle. Però aquest fet, conseqüentment, fa que els pobres, encara ho siguin més, i per tant tinguin la necessitat de cometre certs actes per poder sobreviure, i un d’ells és el fet de robar, com es veu al principi del film. Encara que sigui un fet queestà moral i èticament mal vist, aquelles persones que són tant riques i que no els hi costa suor guanyar-se el sou, també estan robant.

2) Quin paral·lelisme s’estableix entre l’Imperi Romà i “l’imperi americà”?
- El paral·lelisme que s’estableix és clar, ja que ens mostra imatges de l’imperi Romà i dels EEUU i ens fa comparacions sobre el tipus de regne i la situació que està vivint, querealment és molt semblant.

Roma és una gran ciutat, on aparentment tot va sobre rodes, encara que, al interior, no tot va bé, ja que hi ha greus problemes, perquè l’Imperi acabarà caient. L’emperador té el poder de totes les persones i es sent superior, pel simple fet de que porta el títol d’emperador; domina a les persones. Encara que no serà un molt bon emperador si en la seva ciutat lesdesigualtats econòmiques són notables, ja que hi ha gent immensament rica i d’altres, que no tenen res.

Aquest fet és totalment comparable al que s’està vivint als EEUU, ja que amb la desigualtat de l’economia, hi ha gent molt pobre i en hi ha d’altres que són molt rics. El govern, però, no hi posa remei, i no es preocupa pel seu poble, a l’igual que l’Emperador, i mentre la gent rica s’enriqueix més,els pobres s’empobreixen més, i aquest fet encara crearà més desigualtat, però com que el sistema és Capitalista, no es deixarà pas veure, i tota la “púrria” quedarà tapada per un mantell que en poc es podrirà.

3) Per què es diu la immobiliària “Condo Vultures”? Explica la crisi de les hipoteques-escombreria i les expropiacions de vivendes.
- La immobiliària rep aquest nom ja que un Voltor, ésun animal que s’aprofita, i per tant fa referència a les persones que compren pisos a un preu més baix pel qual s’havia venut, i ells els venen al preu que els hi sembla per poder treure-hi profit econòmic, és a dir, que s’aprofiten d’aquestes “gangues” = Capitalisme.

- Les hipoteques-escombreria remunten els seus orígens als Estats Units i que la seva principal característica és la sevacondició d’alt risc, ja que poden quedar impagades. Encara que pels bancs hi ha un benefici elevat, ja que tenen alts interessos, i per tant, les persones que no poden pagar la seva vivenda, se’ls fa fora, literalment, i els hi embarguen el pis, per compensar el deute que deuen.

4) Com s’explica la pujada al poder de Ronald Reagan? Què va caracteritzar la seva política econòmica?
- Doncs perquè esva convertir quasi amb l’home més important dels EEUU. Primerament va ser portaveu de Wall Street, i va acabar sent el president dels EEUU. La seva ideologia es basava en el “laissez-faire”, que deia que els rics es farien més rics i els pobres s’empobririen encara més. Com a conseqüència d’això, moltes persones es van quedar sense feina, i les que en tenien, haurien de treballar el doble,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Guía de “Capitalism, a love story”
  • Analisis pelicula capitalism: a love story
  • Guía de “Capitalism, a love story”
  • Capitalism, a love story
  • Sociologia "Capitalism: a love story" HERMO
  • A love story
  • Love Story
  • Capitalismo: Una Historia De Amor (‘Capitalism: A Love Story’)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS