Característiques dels éssers vius

Páginas: 2 (302 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2010
Característiques dels ésser vius
Quines creieu que són les característiques distintives dels éssers vius? Raoneu la resposta i discutiu-la amb la resta de la classe.Una de les característiques principals dels éssers vius és que fem el procés de nutrició. Encara que ho fem de moltes maneres diferents tots ho fem amb la mateixa intenció:produir l’energia necessària per a fer les reaccions químiques que el nostre organisme precisa per a continuar funcionant. Un procés també característic dels éssers vius ésel de la reproducció, necessitem d’aquesta per a que la nostra espècie continuï existint. I també perquè ens relacionem entre nosaltres i amb el medi. A més tots elséssers vius precisem de unes condicions mínimes per a poder sobreviure, necessitem aigua líquida i viure en uns marges de temperatura.
- Hi ha éssers vius que no presentinalguna d'aquestes característiques?
Podem trobar les mules que són un creuament entre cavall i ase aquestes no es poden reproduir, però això no es deu a que no siguin éssersvius sinó que és un problema genètic que els porta a ser estèrils. Però en general tots els éssers vius presenten aquestes característiques.
- La forma de l'ésser determinasi és viu o no? Poseu exemples. I la mida?
No ja que trobem éssers de forma molt diferent però que tots dos són vius. Per exemple un bolet no s’assembla en res a un humàen quant a la forma encara que si el mires bioquímicament té una semblança gran. La mida tampoc determina el fet de que hi hagi o no hi hagi vida ,ens pot indicar que és unavida molt més senzilla com la d’un bacteri però aquest està igual de viu que un elefant que és un mamífer superior i com a tal té també una mida més considerable.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • LA COMPOSICIÓ DELS ÉSSERS VIUS
  • Caracteristiques dels esers vius
  • Els Regnes Dels Éssers Vius
  • Criteris De Classificació Dels Éssers Vius
  • TEORIES SOBRE LES DIVERSITATS DELS ESSERS VIUS
  • Classificació éssers vius
  • Relacions Entre Els Éssers Vius
  • Treball essers vius

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS