Caritat

Páginas: 9 (2136 palabras) Publicado: 6 de junio de 2015
1.Creus que es pot trobar el millor dels móns possibles? Per què? I el professor Caritat que pensa d'aquest tema?
Es pot trobar però es molt difícil, ja que aquest món hauria de ser un món on els que ens governessin ho fessin d’una manera correcta sense agafar doblers públics i que la gent votés per tots els canvis que s’han de fer. També hauria de ser un món sense racisme i on no hi haguésdiferencies econòmiques tan grans entre rics i pobres.. Tothom hauria de tenir els mateixos drets, sigues ric o pobre. Crear aquest món és possible, però es gairebé impossible. Per tant, per a mi no és possible actualment, i dic actualment perquè en un futur podria ser possible però veient els que ens governen actualment i les futures generacions que venen o veig impossible.
El professor Caritatencara no l’ha trobat a n’aquest mon, encara que l’ha cercat. El professor està cercant aquest món i molta gent li diu que el seu món és el millor encara que no sigui vera. El professor pensa que el millor món es Militària, però acaba arribant a la conclusió que és impossible trobar un món millor, encara que el seguesqui cercant.
2.Quins són els mètodes que s'utilitzen per poder lluitar contra ladictadura a Militària? Els acceptes? Per què? Relaciona'ls amb el concepte de desobediència civil.
La dictadura està formada pels militars que lluiten contra”La mano visible”, que es divideixen en dos grups que al darrer cop d'Estat s'han ajuntat i han provocat una guerra i aquesta guerra ha provocat moltes morts, desaparicions...
No, per que trob que envers de mirar-ho d'arreglar amb guerres trob queho haurien de mirar d'arreglar xerrant o pactant, de la manera més neta. Però també entenc que si els dictadors no ho volen arreglar de cap forma, entenc que els altres es rebelin montant guerres.
3.Què és la Il·lustració que tant defensa el professor Caritat? Cerca informació sobre el tema i esbrina per què el segle de la Il·lustració també és anomenat Segle dels Llums. Avui en dia s'hanaconseguit els objectius de la Il·lustració? Per què?
La iŀlustració és un corrent filosòfic, polític i social, que apareix al Regne de França, al Regne Unit i a Alemanya. Després es va estendre a altres parts d'Occident durant el segle XVIII, l'anomenat Segle de les llums. Al llarg del segle, malgrat mantenir-se les característiques bàsiques de l'absolutisme de l'Antic Règim, l'intens impuls demogràfic ieconòmic i l'eclosió del pensament il·lustrat van obrir les portes a una època de revolucions burgeses encapçalades per la Revolució Francesa i per la Revolució Industrial. El seu nom en diferents llengües fa referència a la raó, identificada amb la llum, ideal i guia dels homes de l'època.
El Segle de les llums correspon al segle XVIII europeu i es caracteritza pel moviment cultural de laIl·lustració. Els intel·lectuals de l'època creien que seria un segle de progrés, de domini de la raó, que faria sortir la humanitat de la superstició. Amb el sorgiment de la il·lustració veuen l’ inici del progrés, de lo que seria una notable millora de la societat del cicles anteriors, i de aquí ve el nom de segle de les llums.
4.Què són els drets humans? Quins drets humans es respecten a lesdiferents societats del llibre? I quins no es respecten? Per què?
Els Drets Humans es defineixen generalment com aquelles llibertats, facultats, institucions o reivindicacions bàsiques que corresponen a tota persona pel simple fet de la seva condició humana, per tal de garantir-li una vida digna. Aquests drets es posseeixen independentment de quina sigui la situació legal o jurídica del país o regió en elque habita i de factors com l'estatus, l'ètnia, la nacionalitat o qualsevol altra circumstància de l'individu en qüestió.
En el cas de Militària, els drets humans que són respectats són la igualtat, la fe i l’esperança. El que no és respectat és la violència.
A Utillària el que importa és el futur i tot està basat pensant amb el futur.
A Comunitària totes les religions són respectades però...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • resumen perfecta caritates
  • 0la Pobresa I La Caritat Medieval
  • Jean Antoine Nicolas de Caritat
  • Comentari de text: De la caritat vinguí
  • veritas in caritate

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS