Carpeta

Páginas: 2 (391 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2014

Hola companys,

Sempre he pensat que la poesia és un gènere literari que s'utilitza per expressar opinions , vivències i sentiments d'una manera ordenada , original i elegant . Considero que elspoetes són persones amb gran capacitat comunicativa , una gran sensibilitat , molt romàntics i creatius . Si bé és cert, que molts dels poemes fan referència a l'amor , no tots els poetes fanreferència a aquest tema , sinó que també es tracten altres aspectes com l'exili , l'amor a la pàtria , la guerra , poemes revolucionaris ( a manera protesta d'una situació determinada )

Després de llegirl'article de " Fes-te poeta , xavala " , la meva pinió és que són uns consells interessants i que et poden ajudar a l'hora d'organitzar-te i iniciar-te al món de la poesia però , en realitat , lapoesia crec que és un do que no tots tenim . Ja que es necessita de creativitat i sensibilitat i no tothom té la mateixa fluïdesa i inspiració a l'hora d'expressar- se.

També he visualitzat el vídeo,i el que més m'ha cridat l' atenció és que la figura mental que jo tenia d'un poeta no es correspon per a res amb l'aparença i personalitat del protagonista . I m'ha semblat molt original la maneraque té de fer poesia . Crec que en els últims anys la poesia ha evolucionat i s'ha adaptat als nous temps fent-la més comprensible i adaptada per a tots els públics , cosa que amb la poesia antiga nopassava ja que utilitzava recursos complexos .

El poema que he triat és: L' arrel i l`escorça de Miquel Martí i Pol

Voldria tenir un llagut
i una casa a la muntanya;
poder encendre un flam alvent
i un altre flam a la calma;
de dia estimar muller
i de nit les dones d'aigua.
Voldria ser tan divers,
tan lliure i divers com l'aire,
conèixer tots els camins
i jeure en totes les cales.Voldria esbrinar els secrets
de les cambres de les dames
i estimar-les totes, fins
les que fossin maridades,
i morir, de mort suau,
un dimecres a la tarda.

He seleccionat este poema perque...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • carpeta
  • carpetas
  • En La Carpeta
  • Carpeta
  • Carpetas
  • carpeta
  • carpetas
  • carpetas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS