CARTA BEBE

Páginas: 2 (435 palabras) Publicado: 6 de diciembre de 2014
Els meus estimats pares:
Em presento a vosaltres sota l'aparença de petit, ser immadur encara que d'una personalitat pròpia. El seré per poc temps, així que gaudiu de mi.
Dediqueu una mica detemps a esbrinar qui sóc, en què em diferencio de vosaltres i que és el que puc donar-vos.
Us prego que m’alimenteu quan tingui gana. En el ventre de la mare , mai vaig tenir fam. I no entenc resd'horaris ni de rellotges.
Si us plau, apropeu-me al vostre cos, abraçar-me, omplir-me de petons i parleu. Quan estava en el teu ventre mare, em sentia constantment transportat i molt a prop teu.
Esperono defraudar si resulta que no sóc el nadó perfecte dels vostres somnis i les vostres esperances. Tingueu paciència i indulgència amb vosaltres mateixos si resulta que no sou els pares perfectes quedesitjàveu ser.
No espereu massa de mi, perquè sóc un bebè nounat, ni us exigiu massa a vosaltres mateixos com a pares. Anem a concedir sis setmanes de temps, diguem com un regal. Sis setmanes per ami, per madurar, estabilitzar-me i trobar els meus ritmes, i sis setmanes per a vosaltres, mentre us refeu i apreneu a integrar-me en la vostra vida.
Si us plau, perdoneu-me si ploro massa. Tingueupaciència amb mi. Amb el temps ploraré cada vegada menys i podreu gaudir de la meva companyia.
Us prego que em cuideu. Observar-me i descobrireu que puc dir sense paraules el que em cal, comnecessito ser consolat i que és el que em posa content. En realitat no sóc cap tirà que us hagi caigut per amargar la vida. Però de moment no tinc altre mitjà sinó el plor per donar a entendre que em faltao necessito alguna cosa.
Recordareu si us plau, que sóc més fort i resistent del que semblo a primera vista. Puc suportar alguns dels errors que cometreu a causa de la vostra inexperiència. Totsortirà bé, sempre que em tracteu amb afecte.
També vull demanar-vos que cuideu de vosaltres mateixos. Procureu alimentar de manera equilibrada i concedir-vos el descans i l'exercici indispensable. Així...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bebes a la carta
  • Bebes a la carta
  • Carta de un bebe
  • carta de un bebe
  • Carta de bebidas
  • Carta De Bebe A Mama
  • Comentario Del Texto Bebes A La Carta
  • carta de un bebe para su futuro papá

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS