Carta Valencià

Páginas: 2 (360 palabras) Publicado: 9 de noviembre de 2015
Carlota, estimada meua:
Estaràs llegint açò i ni t'ho creuràs. Doncs si t'estic escrivint una carta, i no saps tant que em penedisc de que siga la primera que escriba i a ordinador,però el tinc que fer d’aquesta forma. I tu em diràs que no escric perquè escriure és bonic i tot això i no m’agrada això, però el que em sap mal es que siga la primera i que siga l’últimatambé.
Tranquil·la, no t’avalotes, que no és l’última perquè et vaja a deixar ni molt menys, ni per ninguna cosa en la que jo tinga participació. Continua llegint per favor, no tincmolt de temps...
Coseta meua, només venia a dir-te tot el que t’estime, tot el que t’agraïsc per donar-me els millors vints anys de la meua vida encara que haja passat fora la major part del'últims dos anys per treball, però tampoc molt lluny. Que tu ets el millor que m’ha ocorregut i que no em penedisc de res del que he fet amb tu. T’estime més que a res en el món.
Comsaps t’escriu de la central de Navarrés, i aquest és el perquè t’escriu. El nucli ha entrat en fusió i tenim menys de dos hores, i com saps jo sóc el encarregat amb Pere, tenim quearreglar-ho o pot morir molta gent... Segurament ho aconseguim, però no viuré per a comptar-ho...
Vull que em recordes com el que vaig ser, com el teu amor durant tot este temps, però ara, séfeliç, ara sé feliç sense la meua presencia, sé que pots, vals molt. I per favor o caigues en mans de la tristesa. T'estime Carlota.
Dòna-li molts bessos a Carlotita, dis-li que son pareha sigut un heroi i què pot ser tot el que vulga ser en la vida, que es genial. A Miguel parla-li de son pare també, a veure si dóna alguna puntelloneta.
Gràcies per tot el que m’hasdonat Carlota, cuida a Carlotita i a Miguel quan isca.
Dis-li a la família que les estime també.







Central de Navarrés. CP: 46823
© 2037 NAVARRÉS GENERACIÓN NUCLEAR, S.A
Fdo:
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Carta a valencia de ulises y artemis (dos toninas recién fallecidas)
  • Valencià
  • Valencia
  • valencia
  • Valencia
  • valencia
  • valencia
  • Valencià

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS