Carta A Un Maltratador

Páginas: 3 (511 palabras) Publicado: 24 de febrero de 2013
Carta a un maltractador
Esther Vila Torrent
4t ESO A
A partir d´avui torno a ser jo!!
Quan de temps m´ha calgut per aconseguir enfrontar-me a tu sense por a trobar-me amb la teva ma al damunt oun insult que em fes creure que no valia res.
Avui t´escric aquesta carta per dir-te que tot s´ha acabat, que ets un malalt i un covard perquè els únics arguments que has sigut capaç de donar-me hanestat mitges paraules sense sentit i infinitat de vexacions que avui començaré a oblidar. Ara me n´adono que no sóc tan poca cosa com tu em volies fer creure. Sóc una gran persona, única i especial imereixo respecte i amor. Que cega estava quan deies que m´estimaves, que tot ho feies perquè estaves cansat i nerviós...que si la feina anava malament, que si tenies problemes amb un company i quenecessitaves descarregar i jo, tonta de mi, pensant que era una heroïna i que podria canviar l´impossible, que era el que m´havia tocat i ara m´havia de conformar i mentre tant anava fent-me cada copmés i més petita enganyant a tots els que m´envoltaven i justificant cada un dels blaus que no havia pogut amagar. Prou!! Ja ni ha prou! NO MÉS MAL, NO PENSO BAIXAR EL CAP, NO PENSO SENTIR MÉS SENTIRVERGONYA... vull viure tranquil·la i feliç i sé que ho aconseguiré perquè tinc les eines a les meves mans, bones persones al meu voltant per quan necessiti parlar i plorar i una filla al meu costat queencara que no ha arribat a la maduresa entén que aquesta situació és insostenible. Ella t´estima molt però sap que em fas mal i que estàs absolutament desequilibrat. Ella et vol ajudar perquè no etsun mal pare però si un mal company. Sé que vas viure una infantesa trista per la pèrdua de la teva mare però això no justifica com t´has comportat amb mi.
Ara tinc una gran ferida emocional que he decuidar per poder sanar, sé que em caldrà temps i que en molts moments em desfaré i pensaré que he perdut la batalla però quan la miri a ella i pensi amb tot l´amor que li puc donar, perquè en tinc...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Carta A Mi Maltrato
  • carta a un maltratador
  • Carta a un maltratador
  • CARTA A UN MALTRATADOR
  • Carta a mi amiga maltratada
  • mujeres maltratadas carta wlra anima
  • Maltrato
  • maltrato

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS