Cas Clínic

Páginas: 4 (760 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2012
|

INTRODUCCIÓ
La valoració té una gran importància per conèixer la resposta dels pacients i famílies a processos vitals o problemes de salut, que poden ser tractats per les infermeres per poderarribar a diagnòstics de infermeria. És el primer pas del procés infermer.
Constitueix un procés planificat i sistematitzat de recollida d’informació i interpretació de la mateixa que implica prendredecisions en aspectes com la determinació d’aquella informació rellevant en el nostre àrea de competència dels cuidats, l’existència del major grau d’evidència en les diferents eines utilitzades perles valoracions (escales, test, qüestionaris...) i que enfoqui capa a la resposta humana davant d’un problema.
Marjory Gordon defineix el patrons com una configuració del comportament mes o menyscomuns a totes les persones, que contribueixen a la seva salut, qualitat de vida i al potencial humà, que es donen al llarg del temps i proporcionen una informació per la valoració amb independència del’edat, el nivell de cuidat o la patologia.

DESCRIPCÓ DEL CAS
Pacient de 61 anys que ingressa a la unitat de COT per una fractura al turmell esquerre. Ve traslladada de l’Hospital del Mar on vaingressar per urgències. Esperant ser intervinguda per osteosíntesi. Portadora d’un catèter curt al canell dret. No té cap tipus de al·lèrgia. Nega hàbits tòxics.
* PATRÓ DE PERCEPCIÓ-CONTROL DE LASALUT
L’estat general de la pacient és adequat. Coneix el seu diagnòstic, però encara no el pronòstic, manifesta que voldria saber quin és per conèixer quan de temps ha d’estar en aquesta situació. Elseu sistema de recolzament està format per familiars que l’ajudaran en tot el que necessiti.
Antecedents: hipotiroïdisme, osteoporosis i hipercolesterolèmia. IQ: apendicitis, peritonitis i cesària.Pren diàriament la seva medicació: eutirox, optruma, Natecal i hidroferol.
Carnet vacunal al dia.
* PATRÓ NUTRICIONAL-METABÒLIC
Pesa 63kg i mesura 159cm, no menciona canvis durant el ingrés....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caso clinico
  • Casos clinicos
  • Caso clínico
  • Caso clinico
  • Caso clinico
  • Caso clinico
  • Caso clinico
  • Caso clínico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS