Cas Madonna

Páginas: 3 (651 palabras) Publicado: 24 de febrero de 2013
2. Com s’ho fa Madonna per mantenir l’atractiu al món de l’espectacle ?

Grans influències de l’espectacle que han fet de Madonna, poder-la reconèixer com la Reina del Pop.

Marilyn Monroe
Laicona sexual del segle XX és una de les referències visuals més citades a l'hora de parlar de Madonna. Ambdues van potenciar la seva imatge de dona fràgil i perillosa, ambiciosa i sobretot rossa.Madonna no es va acontentar amb la música i ho va intentar amb el cinema, en els 80 i amb els musicals en els 90. De la pantalla gran no es desprèn un currículum tan gloriós com dels estudis però l'intentdemostra la seva obsessió per Monroe.
Donna Summer
La carrera de Madonna està basada en la música disc i Donna Summer és la referència més important en el disc femení. A mesura han anat entrant enedat, el disc i Madonna han evolucionat fins al dance i el house. Madonna no ha canviat, ha canviat el món.
El house
El disc Ray of light va ser la primera incursió descarada de Madonna en l'àmbitelectrònic. A diferència d'altres artistes les cursa no tenien res a veure amb els corrents electròniques i incursionan amb resultats més o menys calamitosos, Ciccone se sap acompanyar pels més aclamatsproductors que li donen un matís molt modern a la seva obra. Music, el disc editat el 2000 és un exemple descarat de com continuar en primer pla amb un so modern i sense taques al Currículum.Madonna per donar-li un millor toc a les cançons a l’hora d’actuar sobre l’escenari, decideix modificar-les i provar nous sons, algunes les va tallar, altres les va allargar, però cap va quedar igual a laseva versió original.
“Només és qüestió d'obrir la ment i oblidar els prejudicis.”
Les seves feines tant polifacètiques li permeten a Madonna tenir una gran publicitat i tenir l’atenció del públicarreu del món. A més a més la fama de símbol sexual, sempre es quedarà gravat en la vida i història.
Madonna és convidada a cantar a la 69 lliurament dels Oscars el 1997. Canta el tema principal...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • caso madonna
  • Caso Madonna
  • caso madonna
  • Caso madonna
  • caso madonna
  • Caso Madonna
  • Madonna
  • Madonna

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS