Cas pr ctic 3

Páginas: 3 (593 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2015
CURS: INTRODUCCIÓ AL DRET DE L’EMPRESA.
ADE. GRUP A3
PROF. DRA. SÍLVIA GÓMEZ TRINIDAD


CAS PRÀCTIC NÚM. 3. DRET MERCANTIL.
BLOC 4: CONTRACTACIÓ MERCANTIL.

Un fabricant de sucs veneçolà volorganitzar la distribució del seu producte a Europa
SABOR TROPICAL és un grup empresarial veneçolà dedicat a l'elaboració i venda minorista de diverses classes de sucs naturals i envasats. Aquest grup operades de fa més de quinze anys a diversos països d'Amèrica llatina, on posseeix un elevat reconeixement públic i una important quota en el mercat dels sucs envasats. Fins a ara, l'estratègia empresarialdel grup ha estat fabricar directament els seus sucs i vendre'ls en els seus propis locals i, paral·lelament, a través d'una nodrida xarxa de distribuïdors exclusius.
L'èxit comercial de lacompanyia rau en diversos aspectes: posseïx una forma especial de presentació dels seus locals i mitjans de transport, la qual cosa els ha permès adquirir una imatge pròpia en el mercat; té en vigor diversosmodels d'utilitat relatius a sistemes d'envasat i conservació de sucs, en virtut dels quals s'evita la pèrdua de sabor i de vitamines durant més de cinc mesos; comercialitza algunes "receptesmagistrals" que operen com productes estrella i que venen tant envasats com frescos com en granisat amb les marques "FRUTITAS CARIBEÑAS" i "PAPAYAS DULCES".
Els plans d'expansió del grup comprenen la sevaentrada a Europa. Amb aquesta finalitat constitueix una filial, SABOR ESPAÑOL, S.A., que s'ha d'encarregar de fer les importacions del producte des de Veneçuela, registra a nom d'aquesta els esmentatsdrets a l'OAMI1 i es disposa a contractar els serveis d'un distribuïdor exclusiu per a Espanya, BESITOS FLUIDOS, S.A., el qual compta amb una nodrida xarxa d'agents a tot el territori, alguns dels qualsporten més de 15 anys treballant plegats en el sector de l'alimentació.
Per a dur a terme el projecte compten amb el suport d'algunes entitats financeres que els estarien disposades a facilitar-los...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CASO PR CTICO 3
  • CASO PR CTICO 3
  • CASO PR CTICO 3
  • Caso Pr Ctico 3
  • Guia de pr ctica 3
  • Pr cticas 3
  • Pr Ctica 3
  • Pr ctica 3

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS