Cas real d'una tècnica publicitària

Páginas: 4 (958 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2013
Cas real d’una tècnica publicitària

L’anunci analitzat forma part de la campanya Write The Future de la marca Nike:
http://www.youtube.com/watch?v=cl0IlD4qLUM
L’anunci està conformat per unseguit d’escenes en què els esportistes d’elit que patrocina Nike realitzen una jugada que resultarà determinant per guanyar un suposat partit del mundial de futbol de Sudàfrica el 2010. En cada unad’aquestes escenes hi ha dos possibilitats: En el cas que el jugador resolgui la jugada amb èxit s’imaginarà un seguit d’escenes en que és convertit en heroi al seu país amb un toc d’humor. En cas contrari,l’esportista és tractat com un fracàs i la seva vida de luxe i fama com a futbolista s’acaba de cop. D’aquesta manera, no només apareixen els futbolistes d’èxit, sinó que diversos personatges de granreconeixement en el món de l’esport fan la seva petita aparició en cada una de les seqüències imaginades.
Principalment, l’espot utilitza dos tècniques molt representatives: en primer lloc trobeml’humor. Per tal de donar sentit a l’anunci, en cada una de les escenes en què un jugador s’imagina el conjunt de successos que poden passar en cas que realitzi bé la jugada, o per cas contrari,defalleixi, s’utilitzen uns seguit d’exageracions, de manera molt elegant i molt ben presentada, sense el qual es quedaria com un anunci d’uns futbolistes jugant a futbol sense cap mena de punt fort.Considero que la tècnica està molt ben encaixada, de fet, és el que dóna sentit a l’anunci, a més a més, l’espot no perd l’esperit de superació del que sempre s’ha postulat Nike, sinó que a més a través del’anunci es reflexa fins a on pot portar un esportista a superar-se a través de la tècnica de l’humor i la exageració.
Per altra banda, podem considerar que també s’utilitza la tècnica del personatgefamós. Però s’ha de concretar que el personatge no resolt un problema a través de d’utilitzar el producte, ni tampoc es demostra que el producte sigui bo, sinó que el personatge forma part del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • técnica publicitaria
  • Tecnicas publicitarias
  • Tecnicas Publicitarias
  • TECNICAS PUBLICITARIAS
  • Casos publicitarios
  • Casa Real
  • casos reales
  • Campa a publicitaria Kola Real

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS