Cas: Trap Ease Amercia

Páginas: 9 (2016 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2013
PRÀCTICA 1: “Trap-Ease America”
1. Tant Martha com els seus inversos de Trap-Ease America sentien que tenien davant els seus ulls una oportunitat exclusiva. Quina informació es necessita per valorar aquesta oportunitat?
Per valorar aquesta oportunitat cal fer un estudi de mercat i un estudi de la competència del producte, tant directa com indirecta.
La informació necessària per valorar laviabilitat del nou producte es pot aconseguir amb un anàlisi del propi producte, estudiant els consumidors potencials, els competidors i el mercat per així poder crear un producte adaptat a les necessitats i que proporcioni valor als clients. Tot i així cal analitzar detalladament el procés de màrqueting i estudiar cada una de les vuit etapes prèvies a la comercialització del nou producte, aixícom també el posterior seguiment del seu cicle de vida.
En primer lloc, cal procurar entendre el mercat, les necessitats dels clients i la competència. Seguidament cal buscar la manera de crear valor afegit per aquests mitjançant el màrqueting mixt (producte, preu, distribució i promoció), i fer una bona segmentació de mercat, tenint en compte aspectes geogràfics, demogràfics, psicogràfics, decomportament..., incidint més en aquells aspectes que es considerin més importants pel que fa al nou producte a desenvolupar. Al mateix temps cal, també, analitzar l’entorn, contemplant forces externes com la cultura, les classes socials, la situació econòmica o els estils de vida, entre altres.
Per altra banda també cal determinar el mercat objectiu al que es dirigirà el producte i com s’arribaràa ell, buscant una manera de diferenciar-se de la resta d’empreses competidores i de productes similars, ja sigui en relació al preu o a les característiques del propi producte.
Com creus que van escriure la seva declaració de missió? Com l’escriuríeu?
La seva missió anava encaminada a donar una solució a la problemàtica de l’existència de ratolins a partir d'un mètode higiènic i segur. Elproducte va enfocat principalment al consum domèstic, oferint una solució a les llars que busquen maneres diferents de combatre els ratolins.
El propòsit que es volia assolir era informar al consumidor dels seus avantatges respecte els mètodes tradicionals, proporcionant al comprador la sensació de tenir a les seves mans un producte innovador i eficaç. S'esperava que la seva diferenciació enversla resta de productes dissenyats pel mateix fi es traduís amb un augment de la quota de mercat.
Amb el llançament d'aquest nou producte Trap-Ease esperava inculcar un valor propi en la ment dels consumidors. Entenent la marca i l'ús del producte com una forma “neta”d'exterminar els ratolins amb possibilitat de reutilitzar el producte.
En el moment de llançar al mercat un nou producte, ésveritablement important l'existència d'un missatge significatiu, clar i contundent que no deixi al consumidor indiferent. D'aquesta manera el consumidor creurà oportuna la compra del producte i es decantarà per la utilització regular d'aquest.
2. Ha identificat Martha el millor mercat objectiu per Trap-Ease? A quins altres segments de mercat s’hauria de dirigir l’empresa?
L'alternativa que hadissenyat l'empresa s'ha centrat sols en el mercat d'ús domèstic. En aquest cas doncs, la segmentació és reduïda i omet a possibles compradors. Caldria focalitzar el seu consum des d'una perspectiva més àmplia, per així atreure a una major part de la població i ésser més rendible.
Altres clients potencials podrien ser treballadors de magatzems o naus industrials que es dediquen a la producció o venda deproductes alimentaris, així com, el personal de llocs d'àmbit públic com hospitals i escoles, també els propietaris de locals, granges o restaurants, entre d'altres.
Tanmateix, l'empresa també podia haver optat per especialitzar-se en un d'aquests segments concrets i oferir-los-hi i involucrar-se al màxim en satisfer les seves necessitats obtenint així, un major potencial econòmic d'un sector...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caso empresarial 2 trap-ease
  • caso empresarial Trap Ease America
  • caso trap ease Amercia_El gran queso de las ratoneras
  • Trap-Ease America
  • caso empresarial trap ease america
  • Trap Ease America
  • Trap-Ease America: El Gran Queso De Las Ratoneras
  • Trap-ease américa: o grande queijo das ratoeiras

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS