Casa

Páginas: 2 (340 palabras) Publicado: 19 de enero de 2012
 
PLANIFICACIÓ
 
- La situació que mes vaig riure va ser aquest estiu.
- Explicaré com un amic es va caure a un riu quan el volia travessar amb la bici.
- Explicarél'itinerari que vam fer fins la caiguda del meu amic al riu i l'acabaré amb la conclusió de com va anar el dia.
- Explicaré algunes coses en 1ª persona del singular en passat i altresen 4ª persona del plural en passat -Al primer paràgraf explicaré d'on vam sortir, on vam parar a esmorzar i com vam arribar al riu. -Al segon paràgraf explicaré com es va produirla caiguda. - Al tercer paràgraf explicaré la conclusió de com va anar el dia.
REDACCIÓ
 
Era un diumenge al dematí i vaig quedar amb tres amics per sortir amb bici per lamuntanya. Varem sortir des-de Piera, vam agafar un camí de terra que ens va portar directament al bar del Bruc, on vam parar a esmorzar unes mongetes amb botifarra. En acabat vamprosseguir amb la ruta prevista fins arribar al Bedorc on un riu ens impedia continuar.
 
 
Quan vam arribar al riu, ens vam adonar de que baixava molta aigua i no es podiapassar. Quan varem decidir que ho millor era donar-nos la volta i buscar un altre camí per arribar a Piera, un amic meu va dir, si per aquí es pot passar nomes ens tenim que treureles sabates per no sens mullin i passar sense parar de pedalejar. El meu amic decidit a que es podia passar es va treure les sabates i va prendre embranzida, amb la mala sort deque quan era a la meitat del riu la roda del davant va relliscar amb una pedra i es va caure tot sencer a l'aigua, en aquell mateix moment els altres dos amics que anàvem amb mii jo ens varem començar a riure i no poder parar fins una bona estona.
 
 
Aquell dia ens o varem passar molt be els quatre junts, encara que un dels meus amics acabes-si xop.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Un Caso Muy Caso
  • caso caso
  • La casa
  • Casa
  • Casa
  • Case
  • Caso
  • Casen

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS