Caso build-a-bear: build-a-memory

Páginas: 5 (1063 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2011
BUILD-A-BEAR: build a memory

1. Dóna exemples de necessitats, desitjos i demandes que demostrin els consumidors de Build-A-Bear diferencia entre cada un d’aquests conceptes. Quins són les repercussions de cadascun per les accions de BuildA-Bear? Una necessitat humana és aquell estat en el que una persona percep una mancança que pot ser física, social de pertinència i d’afecte o individual deconeixement i auto expressió. En aquest cas, un futur o actual consumidor de Build-A-Bear percep la necessitat d’autoexpressar-se en un objecte. Per exemple, una persona que li agrada molt el futbol, segurament expressarà aquest “hobby” en els colors de la pell del seu peluix, els accessoris i atribuint-li una cançó o himne del seu equip. Per altra banda, també pot aparèixer la necessitat depertànyer en un grup. Suposant que en un grup de nens la majoria d’ells han viscut aquesta experiència i podent gaudir d’un peluix personalitzat, serà normal que els hi influeixi i vulguin també tenir-ne un per ser més ben acceptats amb igualtat. No només tenen necessitats els més menuts, sinó que els pares o adults també. Poden arribar a tenir la necessitat individual de coneixement sobre aquestainnovadora forma de crear il·lusió, exportant-los a la seva pròpia infància. Un desig, en canvi, és la manera com una necessitat humana és modelada per la cultura i la personalitat individual. La cultura és l’origen més bàsic dels desitjos i els comportaments d’una persona. Així doncs, depenent de la zona geogràfica, religió i política, els desitjos seran totalment diferents. Per exemple, una nenamarroquina suposadament, no escolliria de complement un biquini pel seu peluix, ja que socialment està mal vist aquest tipus de vestimenta per les dones i nenes del país. Tot i així, això no deixa de ser una visió molt subjectiva i generalitzada, i s’ha de tenir en compte la personalitat i el comportament individual. I per últim, una demanda és un desig recolzat pel poder de compra sobre un determinatproducte, el qual et pugui proporcionar la màxima satisfacció, tot i que aquest dependrà dels recursos econòmics disponibles. xEn el cas de Build-A-Bear, s’ha aconseguit crear un nou mercat on els individus poden crear i comprar un producte que satisfà totalment els seus desitjos i necessitats. Podem arribar a dir que els propis consumidors han ajudat a fer créixer aquesta empresa tot augmentantla compra d’animals de peluix, considerant els seus recursos econòmics.

2. Descriu en detall totes les facetes del producte de l’empresa. Què és el que
s’intercanvia en una transacció de Build-A-Bear? Al entrar a una botiga Build-A-Bear, hi ha una cadena de muntatge envoltada de tot un paradís de dibuixos animats, on els nens van passant per diferents seccions d’un procés: “Esculla’m”: On elsnens poden escollir el seu futur amic pelut, seleccionant el seu tipus de pell d’una caixa. “Omple’m” El personal de la botiga, inserint un tub de metall en l’animal, introdueix una mena d’espuma que li dóna forma al gust dels més petits i no tant petits. El nen és qui activa un pedal per començar a omplir-lo i decidir el seu volum. D’aquesta forma hi ha una aproximació client-empresa. “Escolta’m”En aquesta fase, es pot escollir si donar-li vida o no al teu peluix. Es pot escollir entre fer una gravació, incloure una cançó o uns sons, a partir d’una caixa de veu. “Cosiu-me” Procés en el qual el nen ajudat per un treballador, ha de cosir el seu peluix per donar per acabat el seu cos.

“Empolaineu-me” Hi ha la possibilitat de donar-li al teu nou amic un tractament de spa, secat ipentinat.

“Vesteix-me” Si encara es vol personalitzar més, pots escollir entre una multitud de vestits, complements i accessoris, els quals es s’arriben a canviar onze vegades cada any adaptant-se a les modes del moment.

“ Posa’m un nom”

Es tracta de crear un certificat de naixement del teu amic amb el nom que els nens mateixos han escollit. D’aquesta forma si mai perden el seu peluix...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • caso BUILD A BEAR A MEMORY
  • Caso Build A Bear
  • Caso Build Bear
  • Caso build-a-bear
  • Caso Build a BEar
  • Solucion Caso Build a Bear
  • Caso Build-A-Bear
  • Solucion caso builda bear bear kotler

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS