Caso Nespresso

Páginas: 5 (1185 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2013
CAS PRÀCTIC

Nespresso: What else?.

Introducció

Nespresso es una companyia propietària de Nestlé. La història va començar fa més de 27 anys amb una idea simple però revolucionària: permetre a qualsevol crear la perfecta tassa de cafè espresso com els professionals. El concepte Nespresso ha redefinit i revolucionat la forma en què milions de persones gaudeixen del seu cafè espresso avui.S'ha donat forma a la cultura global del cafè. Gràcies a les contínues innovacions i la qualitat més alta, Nespresso ha passat de ser la pionera i impulsora de cafè en porcions en un referent a nivell mundial.

Cronologia

(1986-1994) - Primers anys: assaig i error: Contràriament el que es pot pensar, el concepte de Nespresso no va ser un èxit immediat sinó que van passar anys de prova i errorfins trobar el model de negoci que els ha permet ser el referent actual en el negoci del cafè. Els primers mercats on es testa el concepte son Itàlia, Japó i Suïssa. Aquest primers mercats els permeten ajustar-se als requeriments del mercat i les necessitats dels seus clients. Van sortir al mercat amb quatre varietats de cafè: Capriccio, Cosi, Decaffeinato and Volutto. Les màquines eren fabricadesper tercers amb la marca Nespresso i el creixement era mitjançant estratègies de "member-get-member" via mailing postal. Una etapa de creixement lent però continuat. A l'any 1991 va entrar als mercats francès i nord-americà.

(1995-1999) – Els ciments del creixement: Les grans fites d'aquesta etapa son la aposta per la innovació i el creixement de la inversió i poder dur a Nespresso al'equilibri financer. La marca assoleix economies d'escala a mesura que nous mercats s'obren. Noves màquines innovadores es desenvolupen i la gamma Grand Cru cafè segueix creixent. La primera plataforma de comerç electrònic permet les comandes en línia 24/7.

(2000-2005) –Creació d'una marca global icònica: El creixement de Nespresso s'accelera a mesura que continua reinventant la màquina de cafè imillorar l'experiència del cafè Nespresso. La companyia estableix un programa pioner en el seu sector de proveïment de cafè sostenible i s'inicia el camí per esdevenir una marca global icònica. S’obren les primeres botigues amb marca pròpia.

(2000-...) - Modelar la cultura del cafè: Nespresso aconsegueix creixement de dos dígits i confirma l'èxit de la marca. La companyia es centra en la més altaqualitat de cafè, la innovació contínua amb serveis personalitzats per delectar a la seva comunitat creixent de socis del club. La companyia reforça el seu compromís amb l'agricultura sostenible i les pràctiques de negoci amb el llançament de Ecolaboration ™.



L’any 2012 i el seu model de negoci

Garantir cafès d'alta qualitat a través d'equips especialitzats d'experts

Experts Nespressoviatjant pel món per trobar cafès rars per crear als membres del Club excepcionals experiències sensorials. 2012 va ser destacat pel llançament de cinc nous Limited Edition cafès Grand Cru, incloent Hawaii Kona Reserva Especial, un exclusiu Grand Cru creat a partir d'alguns dels grans de cafè més rars del món, Crealto, un cafè llarg rostit inspirat en la gastronomia i Naora, un Gran Cru pionerd'una tècnica de collita tardana elaborat a partir de la ciència de l'elaboració del vi. Experts en qualitat, torrat i producció hàbilment transformen grans de cafè verd de qualitat al Grands Crus Nespresso que els consumidors demanen.

Nespresso gestiona amb rigor la qualitat dels agricultors a través d'equips especialitzats d'experts. La companyia treballa amb una xarxa de més de 200 enginyersagrònoms als països productors per donar suport als productors de cafè a la implementació de pràctiques d'agricultura sostenible i la millora de la qualitat del cafè i la productivitat agrícola a través d'assistència tècnica i capacitació a mida. A través de les estretes relacions a llarg termini construïdes amb els agricultors, Nespresso garanteix la màxima qualitat i l'aroma requerits per als...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • caso nespresso
  • Caso nespresso
  • Caso Nespresso
  • Caso Nespresso
  • Caso Nespresso
  • CASO NESPRESSO
  • CASO NESPRESSO
  • Caso nespresso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS