Casos de mts

Páginas: 3 (525 palabras) Publicado: 11 de marzo de 2011
PRIMER CAS!Una dona de 27 anys sense parella i sense fills que manté relacions esporàdiques fins que tingui una parella estable.
Anticonceptius masculins:Condó: És el mètode mes adient ja que prevél’embaràs i les malalties de transmissió sexual. Es fàcil d’obtenir i no es molt car. N’hi ha de totes les mides i de sabors. S’ha de retirar immediatament desprès de l’ejaculació.


“Marxaenrere:”(No aconsellable)Consisteix en interrompre el coit abans de que el noi ejaculí. No es molt aconsellable ja que durant l’acte es poden despendre alguns espermatozoides.

Anticonceptiusfemenins:Preservatiu femení:No esta fet de làtex. Consisteix de dues anelles, la més petita s’introdueix al final de la vagina en forma de vuit, l’altre més gran s’adapta a la forma de la vulva. No cal que esretiri immediatament desprès l’ejaculació.

DIU(Dispositiu intrauterí):Petit objecte que es col·loca al interior de l’úter. Funciona dificultant el pas dels espermatozoides. No protegeix de les MTS.No ES Recomanable en cap dona que agüi tingut cap embaràs.
Pastilles o Píndoles:Es imprescindible consulta medica o ginecològica per veure si es adequat. La seva eficàcia es molt alta però noprotegeix de les MTS. S’han de prendre diàriament i si un dia se la descuida aquell mes s’ha de utilitzar preservatiu. Es prenen tres setmanes si i normalment es descansa una. Conté dues substancies:estrògens i progesterona.
Anells vaginals:Conté dues substancies estrògens i progesterona. Dura un mes, es te que ficar en forma de vuit i al cap de un mes retirar-lo. Tampoc protegeix de les MTS.MALATIES DE TRANSMISSIÓ SEXUAL:-Sida: Malaltia infecciosa provocada pel virus VIH. Aquest virus es relativament poc resistent a l’exterior del cos. Pot arribar a ser mortal.-Hepatitis B: Es untipus d’hepatitis vírica. Igual que la sida es transmès per la sang o per transmissió sexual.-Sífilis: Causada per un bacteri, originaria d'Amèrica. Es transmet per una glàndula, es contagia per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 100 mts
  • MTS
  • Trabajo Publicidad MTS
  • 400 mts planos
  • Deporte 800 Mts Planos
  • mts raza loca
  • Educacion Fisica 200 Mts Planos
  • Mts H006

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS