Caste

Páginas: 3 (538 palabras) Publicado: 10 de enero de 2013
George Lemaître
Georges Henri Joseph Édouard Lemaître (17 juliol 1894 a juny 20, 1966) va ser un sacerdot belga, astrònom i professor de física a la Universitat Catòlica de Lovaina. Va ser elprimer a proposar la teoria de l'expansió de l'Univers, àmpliament atribuït per error a Edwin Hubble. També va ser el primer a obtenir el que es coneix com la llei de Hubble i va fer la primera estimaciódel que què ara s'anomena la constant de Hubble, que va publicar el 1927, dos anys abans de l'article de Hubble. Lemaître també va proposar el que es coneix com la teoria del Big Bang sobre l'origende l'Univers, que ell va cridar la seva "hipòtesi de l'àtom primitiu". No és un capellà secular, va ser cridat Abbé, a continuació, després d'haver fet un cànon, monsenyor.
Biografia i treball.Després d'una educació clàssica en una escola jesuïta secundària (Collège du Sacré-Coeur, Charleroi), Lemaître va començar a estudiar enginyeria civil en la Universitat Catòlica de Lovaina, a l'edat de17 anys. El 1914, va interrompre els seus estudis per servir com a oficial d'artilleria en l'exèrcit belga durant la Primera Guerra Mundial. Al final de les hostilitats, va rebre la Creu de Guerrabelga amb les palmes.
Després de la guerra, va estudiar física i matemàtiques, i va començar a preparar-se pel sacerdoci. Va obtenir el seu doctorat en 1920 amb una tesi titulada l'aproximació desfonctions de les variables plusieurs réelles (Aproximació de funcions de diverses variables reals), escrita sota la direcció de Charles de la Vallée-Poussin. Va ser ordenat sacerdot el 1923.
El 1923, esva convertir en un estudiant de postgrau en astronomia a la Universitat de Cambridge, va passar un any a la casa de St. Edmund (ara universitat de Sant Edmundo, Cambridge). Va treballar amb ArthurEddington qui el va iniciar en la cosmologia moderna, l'astronomia estel ·lar, i l'anàlisi numèrica. Va passar l'any següent al Harvard College Observatory a Cambridge, Massachusetts amb Harlow...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • caste
  • castas
  • castas
  • Caste
  • Caste
  • Castas
  • caste
  • Las castas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS