castle la serie

Páginas: 2 (457 palabras) Publicado: 14 de septiembre de 2014
Castle
Castle es una sèrie de televisió americana de la qual el protagonista es un escriptor molt famós de novel·les policíaques que es diu Richard Castle. A arrel d’una investigació policial d’unsassassinats inspirats en els seus llibres, entra en contacte amb la detectiu d’homicidis Catherine Beckett, amb la qual s’enamora profundament.
A partir d’aquí, demana permís al capità deldepartament d’homicidis per col·laborar amb la Beckett en les seves investigacions, per agafar informació i inspirar-se per a una nova saga de llibres que vol escriure anomenada Nikky Heat.
Al llegar delscapítols i de les temporades anem coneixen la vida d’en Castle i de la Beckett i la seva relació sentimental. Castle i Beckett en llarg d’aquestes sis temporades els hi ha passat moltes coses: casi morencongelats, Beckett en un capítol va trepitjar un sensor d’una bomba i Castle va estar allà amb ella totes les hores fins que es va desactivar la bomba. En el primer capítol de la cinquena temporadavan començar a ser novios i al final del últim capítol de la cinquena temporada Castle li va demanar a Beckett que es casés amb ella i el últim capítol de la sisena temporada era el seu casament.Castle viu amb la seva filla i la seva mare:
Alexis la filla adolescent de Castle, qui resulta ser bastant madura i responsable per a la seva edat. Els seus problemes interpersonals solen veurereflectits en els casos que investiguen el seu pare i Kate.
Martha mare de Castle i àvia d'Alexis. És una antiga actriu de Broadway i ajuda al seu fill a criar a la seva néta mentre viu una vida social moltatrafegada. El seu antic nuvi, Chet, li va deixar una herència 1.000.000 $ que ella utilitza per obrir una acadèmia d'interpretació per a actors i actrius.
Castle i Beckett treballen juntament ambdos nois i la metge forense més:
Javier Esposito policia hispà subordinat de Beckett. Sàtir i irònic amb ella, gaudeix veient com Castle aconsegueix treure de polleguera. Procedeix de la 54th...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CASTLE
  • el castle
  • Chepstow Castle
  • Ice castles
  • Craigen Castle
  • New Castle
  • Bird castle
  • new castle

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS