català L2AC3 2 liurament

Páginas: 3 (553 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2015
Fase de planificació:
-Escriuré la continuació de la narració basant-me en una historia misteriosa i inventada narrada en primera persona pel protagonista.
-En primer lloc parlaré de la donamisteriosa, a continuació del que li diu la carta que li don i ,finalment, de com actua i on acaba degut a als seus actes.
-Ho exposaré tot envoltat d’una capa de misteri.
-La narració constarà de cincparàgrafs: el primer serà d’introducció, del segon al quart, que explicarà el desenvolupament de la historia i per acabar el cinquè paràgraf, que serà el desenllaç de la narració.
Fase de redacció:
La donae la caputxa
Mentre em prenia el cafè mig adormit, una dona se’m va asseure a la taula i, de sobte va deixar anar un riure maliciós entre dents. No li podia veure el rostre perquè portava posada unacaputxa vermella, però tenia la sensació de que la coneixia.
D’una forma molt discreta vaig preguntar-li qui era, però no vaig obtenir cap resposta. Alçant una mica més la veu, per si no m’haviaescoltat, li vaig tornar a preguntar, i continuava quieta i sense dir res. No entenia el motiu del seu silenci i curiós, vaig decidir apropar amb compte la mà al seu cap per treure-li la caputxa. Però no vaser necessari.
Va aixecar el cap ràpidament i em va entregar una carta vermella on posava: “No facis cap moviment, no cridis, no gesticulis, ni parlis amb ningú o anirà una bala directa al teu cap.Ara mateix, alhora que llegeixes, vull que t’aixequis molt lentament i donguis dos cops a la taula. Desprès, ves en direcció al lavabo d’homes i entra a la primera porta que et trobis a mà dreta.RECORDA: estem preparats, no fagis cap bestiesa!”.
Molt a poc a poc, em vaig aixecar i vaig fer tot el que deia en aquella carta. Notava com els penetrants ulls d’aquela dona em seguien amb la mirada i noem perdien de vista. Vaig arribar a la porta, la vaig obrir i em vaig trobar als meus fills i a la meva dona lligats al mig d’una sala. Sense pensar-ho dues vegades, vaig sortir corrents cap a ells...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Catala 2
  • Bloc 2 Català
  • Catalan 2 Batx.
  • Catala Tema 2
  • català
  • Catalan
  • Català
  • Catalán

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS