Catalunya

Páginas: 2 (338 palabras) Publicado: 19 de diciembre de 2012
LA MARATÓ DE TV3
La Marató de TV3 és una gala solidària que es realitzada anualment per TV3 el diumenge abans de Nadal impulsat per Televisió de Catalunya i la "Fundació La Marató de TV3". Laprimera edició es va fer el 1992 i el seu objectiu principal és recaptar fons per dedicar-los a la investigació i divulgació d'un tipus de malaltia diferent cada any.
La Marató es caracteritzaper la col·laboració desinteressada de la població de Catalunya, ja sigui trucant per telèfon, comprant el disc, el llibre o participant en les activitats que es realitzen a les poblacions, iaixí, amb els seus donatius aconseguir diners per la investigació de diverses malalties, com per exemple, s’ha investigat diferents Malalties Mentals, el Síndrome de Down, la SIDA, la Diabetis...Des del seu inici, ha anat augmentat la quantitat de diners aconseguits, el primer any, amb la investigació de la Leucèmia es va aconseguir més d’un milió d’euros i al 2011, malgrat la crisieconòmica que s’està patint, es van aconseguir gairebé 9 milions d’euros amb la investigació de la Regeneració i Trasplantament d’Òrgans i Teixits. Tot i això, aquest any s’ha batut el rècord dediners recaptats, tot i no haver finalitzat, ja s’han donat més de 10 milions d’euros.
Això demostra la voluntat de les persones d’ajudar a qui ho pugui necessitar sense saber si ens estemajudant a nosaltres mateixos o algú proper a nosaltres, perquè hi ha malalties que sorgeixen en qualsevol moment de la vida i ens pot passar a nosaltres quan menys ens ho esperem.
“La Marató diumolt de tu” és l’eslògan principal que s’utilitza cada any per conscienciar-nos sobre la necessitat de que tots hi col·laborem. A part, depenent de la malaltia a que es dediquen els diners, tambées crea una frase significativa que commogui a les persones. Aquest any, per exemple, es dedica a l’estudi del càncer i la frase és: “ La mort hauria de ser el final de la vida. El càncer,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Catalunya
  • Catalunya
  • L'independéncia de Catalunya.
  • Aus De Catalunya
  • independencia de catalunya
  • origenes de catalunya
  • La Industria A Catalunya.
  • Modernisme a Catalunya

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS