català

Páginas: 4 (770 palabras) Publicado: 10 de febrero de 2014
AUSCHWIZ, ELS NAZIS I LA SOLUCIÓ FINAL.
Tres coses que m’han cridat l’atenció sobre el vídeo:
1- Els nazis imposen la seva confiança al poble, i el poble segueix els consells i els ajuts que elshi dóna Hitler, sense comptar amb les conseqüències que comportava això. L’ impressió que m’ha causat, és que amb moltes promeses i provocant que aquestes promeses es complissin, Hitler, tingués a totel poble obeint les seves ordres. I que d’aquí es convertís tot amb una dictadura, en què la gent el que tenia era por. El canvi que rep Alemanya amb Hitler, és tan gran, que sembla impossible quepugui haver passat. Des del començament fins al final hi ha un canvi tan gran...I des de fora, ara que ho veiem, pensem: “ I perquè no feien res?” Però en realitat, no sabem res. No sabem res del quetota aquesta gent ha patit i segueix patint només en recordar imatges. I és que no podien fer-hi res, havien fet que ell tingues tot el poder i pogués fer el que volgués, i a qui no li semblava bé,mort.
2- El que és més fort de tot, és la discriminació que tenia Hitler amb els que no eren del seu país i de la seva religió, o simplement amb les dones o els nens, que segons ell, són persones que notenen un futur, com el que pot tenir un home. Segons Hitler les dones amb fills i aquests havien d’estar fora de la societat en què vivien, i per tant els matava. I a les dones sense fills,considerava que podien treballar com un home. Els jueus per ell, eren una porqueria de gent. No els hi tenia gens de respecte i per tant, també els matava. Les imatges de veure com van triant a la gent quevolien i a la que matarien, són molt fortes. I és molt fort que la gent no pogués sentir el que volgués per una altra persona, com per exemple els homosexuals, si t’agradava una persona del teu mateixsexe, també et mataven, perquè no podia ser així.
3- I amb el que m’ha sorprès també és que hi ha un home que surt al vídeo, que havia ajudat, treballat, amb Hitler en els camps de concentració i quan...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Catalan
  • Català
  • Catalán
  • catala
  • Català
  • Catalan
  • català
  • Català

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS