Causes Del Alzheimer

Páginas: 4 (840 palabras) Publicado: 7 de enero de 2013
CAUSES

Les causes de la malaltia d'Alzheimer (EA) no han sigut completament descobertes. Hi ha tres principals hipòtesis per a explicar el fenomen: el dèficit de l'acetilcolina, l'acumulaciód'amiloide o tau i els trastorns metabòlics.
La més antiga d'elles és la hipòtesi colinérgica, la qual suggereix que l'EA es deu a una reducció en la síntesi del neurotransmissor acetilcolina.
Una altrahipòtesi proposada en 1991, s'ha relacionat amb l'acumule anòmal de les proteïnes beta-amiloide en el cervell dels pacients amb Alzheimer. En una minoria de pacients, la malaltia es produeix perl'aparició de mutacions en els gens PSEN1, PSEN2 i en el gen de l'APP, localitzat en el cromosoma 21. En este últim cas la malaltia apareix clàssicament en persones amb la síndrome de Down, quasiuniversalment en els 40 anys de vida i es transmet de pares a fills.
Un nombre d'investigacions recents ha relacionat la demència, incloent la malaltia d'Alzheimer, amb desordres metabòlics, particularmentamb d’hiperglucèmia i la resistència a la insulina. En les neurones del sistema nerviós central, quan la insulina s’uneix al seu receptor cel·lular, es promou l'activació de cascades de senyalitzacióintracel·lular que condueixen al canvi de l'expressió dels gens relacionats amb els processos de plasticitat sinàptica i dels enzims relacionades amb el rebuig de la mateixa insulina i delbeta-amiloide. Estos enzims degradants d'insulina promouen la disminució de la toxicitat deguda a l'amiloide en models animals.

FASES

* Predemència
Els primers símptomes es confonen amb la vellesa oestrés en el pacient. La deficiència més notable és la pèrdua de memòria, manifestada com la dificultat de recordar fets recentment apresos i una inhabilitat per a adquirir nova informació. Dificultatslleus en les funcions executives, planificació, flexibilitat i raonament abstracte o trastorns en la memòria semàntica recordar el significat de les coses i la interrelació entre els conceptes també...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Causas De La Enfermedad De Alzheimer
  • alzheimer causas
  • La causa de la enfermedad de Alzheimer no se conoce por completo
  • Alzheimer
  • EL ALZHEIMER
  • alzheimer
  • alzheimer
  • Alzheimer

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS