cdknuibur

Páginas: 12 (2802 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2014
1.1 RESUM

La majoria de gent no dona importància a quina crema de mans utilitza, encara així pensen que la crema que utilitzen es una de les més hidratants. La població del Vallès ens dóna a saber que utilitzen més cremes de marca. Els nostres experiments demostren que és certa la nostra segona hipòtesis, les cremes de marca són millors que les de marca blanca. I que Neutrogena destaca persobre de les altres. No es millor crema, aquella que més es coneix, sinó aquella que més hidrata.

Paraules clau:
Crema de mans - Població
Crema de marca - Hidratació
Crema de marca blanca - Consumidors
Experimentació
La mayoría de la gente no da importancia a que crema de manos usan, aun así piensan que lacrema que utilizan es una de las más hidratantes. La población del Valles nos ha dado a saber que utilizan más cremas de marca. Nuestros experimentos demuestran que es cierta nuestra segunda hipótesis, las cremas de marca son más hidratantes que las de marca blanca. I que Neutrogena destaca por encima de las demás. No es mejor crema, aquella que más se conoce, si no aquella que más hidrata.Palabras clave:
Crema de manos - Población
Crema de marca - Hidratación
Crema de marca blanca - Consumidores
Experimenación

Most people can’t give importance to what cream ofhands they use, still think that the cream used is one of the most moisturizing. The population of Vallès us know using more cream brand. Our experiments show that our second hypothesis is true, mark creams are better than white label. And Neutrogena stands out above the others. It is better to burn, that more is known, if not more that moisturizes.

Keywords:

Hand Cream- Population
Cream of brand - Consumers
Cream of white brand - Hydration
Experimentation





2.1 INTRODUCCIÓ

Molta gent utilitza cremes de mans per poder tenir les mans ben hidratades i suaus, però estaran utilitzant la millor?
Sembla ser que la crema de marca Nivea es considera la millor per ser la més popular degut a la seva“solera” i a les campanyes publicitàries que durant molts anys ens han influenciat com a usuaris.
Sempre tendim a comprar i utilitzar allò que veiem a la televisió, escoltem a la ràdio o veiem en un rètol perquè ens crida l’atenció. Molta gent utilitza Nivea perquè es coneix des de fa 103 anys (1911). D’aquesta manera, encara que no sigui la millor, la gent la fa servir i no solen comparar-la ambd´altres. Però és realment  aquesta crema de mans  la més hidratant del mercat?  
  
Fuente: http://www.labotigabio.com/es/37-crema-manos

Hi ha un mite que diu: “ Les cremes de mans hidratants de marca són millors que les de marca blanca”. Aquesta idea general surt de la publicitat de les cremes demarca, ja que es fan molt famoses i s’utilitzen més. Però sabem la diferència entre “marca” i “marca blanca”?

Quan veiem a la televisió un anunci de crema de mans, sovint surt una dona. Serà que posen a les dones perquè són les principals consumidores?



Ens hem proposat un seguit d'objectius:

Observar quina de les cremes és més hidratant.
Comprovar si és cert el mite que una crema demarca és millor que una de marca blanca.
Realitzar un estudi representatiu de les marques més utilitzades al Vallès.
Esbrinar, mitjançant enquestes i dades estadístiques, si són les dones les principals consumidores.
Investigar quins components són els més hidratants a les cremes de mans.


3.1 HIPÒTESIS

Com plantejament previ al nostre treball, hem valorat les següents hipòtesis:
La...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS