cela

Páginas: 2 (417 palabras) Publicado: 5 de diciembre de 2013
Resum del vídeo: “els secrets del llenguatge corporal”

Cos, cara i veu revelen significats ocults. Són els secrets del llenguatge corporal.
Es posa molt èmfasi en l’estudi del llenguatgeverbal, però aquest representa només un 7% de l’acte comunicatiu. El 93% correspon a l’àmbit del llenguatge NO verbal. El llenguatge corporal és MOLT important.

El llenguatge corporal. que s’expressa através del moviment, comunica domini, poder, estatus, seguretat, control, certesa, falsedat... és importantíssim interpretar i llegir bé el llenguatge corporal: les postures del cos, els creuaments debraços, les mirades, els gestos...
Cadascú té la seva NORMA pròpia de llenguatge corporal. Si se surt de la normalitat indica que quelcom no va bé, alguna cosa falla.

La gestió de la imatge visualés clau pels polítics, els quals, contracten assessors experts que els entrenen en els gestos i moviments correctes.
El paper de la imatge corporal és també molt important per la vida diària iprofessional, sobretot per comerciants (negociació) i per policies (reconeixement d’amenaces, conductes delictives i criminals...).

Els gestos i les expressions d’una cara representen més del 50% delfet comunicatiu. Però, hi ha expressions facials universals?... Paul Ekman ho va investigar i va arribar a la conclusió que n’hi havia 7: la felicitat, la tristesa, l’ira, la por, la sorpresa, eldesdeny i el fàstic.
Tanmateix, el mateix autor identifica moltes més expressions facials. Unes 3000 maneres diferents d’expressar amb la cara.
A part de les 3000 maneres d’expressions facials, també femMICRO-EXPRESSIONS, és a dir, petites expressions que apareixen automàticament sense donar temps a pensar-les.

L’expressió corporal i les micro-expressions representen un 55% del fet comunicatiu. Iun 38% correspon a LA VEU.
La veu (to, timbre, velocitat i ritme) és un factor determinant per la comunicació. Els cossos perceben la veu i hi reaccionen en conseqüència. Per la veu es pot arribar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CELA
  • Celos
  • Los celos
  • Celos
  • el celo
  • Celad
  • Celos
  • Celos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS