Celulas

Páginas: 2 (375 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2015
1. Un blastocist es l’estructura resultant, després de cinc dies des de la fecundació, de les cèl·lules del zigot.
2. La placenta es un òrgan que serveix per transmetre nutrients al nadó, es elresultat del desenvolupament de la capa cel·lular externa del blastocist.
3. Les cèl·lules totipotents podrien desenvolupar qualsevol funció i podrien donar per si mateixes un esser humà complet. Encanvi les cèl·lules pluripotents no poden originar tots el tipus de cèl·lules.
4. Són cèl·lules que conserven certa capacitat de transformació en altres tipus de cèl·lules ja en fase adulta.
5. Ladivisió de cèl·lules mare es controla per mitjà del estrogen.
6. Sí, a Espanya es calcula que hi ha 50.000 embrions sobrants de tècniques de reproducció assistida.
7. Al cos humà hi ha 216 tipus decèl·lules. Les cèl·lules mare embrionàries poden convertir-se en molts tipus de cèl·lules però no en tots.
8. La clonació terapèutica és la fusió d’un òvul sense nucli amb una cèl·lula d’un donant .Comparteixen informació genètica per que en fusionar-se transmet aquesta informació al òvul.
9. La clonació reproductiva és la implantació del nucli-òvul en l’úter per tal de que es doni un procés d’embaràs.10. La meva posició es a favor de l’experimentació amb cèl·lules mare per que aquesta tècnica permet curar malalties fins ara incurables el que suposa un avenç per al conjunt de la humanitat en la sevaqualitat de vida i un avenç com a essers al poder superar un statu quo i seguir avançant en la nostra evolució. La creació i experimentació amb cèl·lules mare no s’enfronta amb la ètica ja que elresultat d’aquesta es beneficiosa i desitjable en la seva acció i es això precisament el que busca la ètica en la seva recerca. L’únic límit es en la forma en com s’ha de fer aquesta creació iexperimentació seguint sempre l’objectiu terapèutic de les cèl·lules i no en la creació de nous individus, encara que si en el futur la clonació s’aconsegueix de forma exitosa i dona com a resultat un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Celulas
  • Celula
  • Celulas
  • La Celula
  • Celula
  • La celula
  • La celula
  • Celula

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS