Central tèrmica

Páginas: 3 (589 palabras) Publicado: 14 de mayo de 2014
Centre de control Endesa
És un lloc a Barcelona des d'on es controlen, es supervisen i es dirigeixen totes les operacions del sistema elèctric d'Alta i Mitja Tensió que proporcionen servei elèctrica tots els clients de la zona del barcelonès. Els seus empleats treballen sense descans, dividits en torns que cobreixen les 24 hores del dia els 365 dies de l'any. I tot amb un únic objectiu: quecap sector de la zona es quedi sense electricitat. És el que es coneix com el Centre d'Operació de la companyia, que està situat en Av. Vilanova i és el responsable que, passi el que passi o simplements'estiguin fent tasques de manteniment de les instal · lacions, ningú es quedi sense subministrament elèctric.
L'integra un equip de 14 persones que sap treballar en equip. Ells intercanvieninformació i estan en permanent connexió amb altres empreses del negoci elèctric. Es compta amb una infraestructura moderna que permet que gran part del treball es realitzi en temps real, de manera que quanes produeix una interrupció important, que afecta un gran nombre de clients, activen tot un protocol d'actuació que inclou personal i recursos, de manera que es reposi el sistema elèctric en el menortemps possible.
Central térmica de cicle combinat del Besòs
La visita a la Central Tèrmica de Cicle Combinat del Besòs comença en una sala on l'educadora ens situa i introdueix els temes teòrics quees desenvoluparan en el recorregut, sense deixar la comparació respecte les centrals tèrmiques convencionals.
Durant aquest recorregut, hem pogut apreciar els elements més importants de la central:la turbina de gas i de vapor, el condensador, la caldera de recuperació, la piscina de decantació, el transformador, la sala de control ... Ajudats per un dossier de aprenentatge, poden seguir lesexplicacions d'una manera més eficaç.
La central de cicle combinat del Besòs és una instal · lació termoelèctrica de cicle combinat situada al costat de la desembocadura del riu Besòs en el Mar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Centrales termicas
  • Centrales Termicas
  • Central termica
  • Centrales termicas
  • central termica
  • Centrales termicas
  • Central Térmica
  • Centrales termicas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS