Centre Cat

Páginas: 3 (749 palabras) Publicado: 12 de junio de 2012
Que és exactament el Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà?
Un CAT és un edifici de nova planta de caràcter modular, construït seguint uns criteris de sostenibilitat i respecte al medi ambient,situat en indrets de fàcil accés i integrat a les xarxes de comunicació viàries. És fàcilment identificable amb una potent imatge exterior corporativa pròpia.
Els CAT conformen la Xarxa de Centresd’Acollida Turística. Aquesta xarxa busca consolidar una oferta turística diferenciada i basada en la identitat del territori amb l’objectiu de posicionar Catalunya al capdavant de la llista dedestinacions turístiques escollides per excel·lència. La particularitat es que a cada  CAT  hi ha un espai temàtic de 100 m2 dedicat íntegrament a explicar algun aspecte de Catalunya: un fet, un personatge o uncapítol rellevant de la història catalana. Cada CAT tracta una temàtica lligada al territori on està situat. Actualment està formada per 10 centres ubicats a Berga: La Patum i les festes popularscatalanes; Les: Occitània i la Llengua d’Oc; Cervera: La Generalitat de Catalunya; Palafrugell: La Gastronomia Catalana; Puigcerdà: El Tractat dels Pirineus”; Ripoll “Gifré el Pelós”; Sallent: LaIndustrialització i l’obrerisme; Tortosa: Les tres cultures; Vilajuïga: Els Camins Sagrats i Teià: La Romanització de Catalunya.

SERVEIS DEL CAT PUIGCERDÀ
Servei de divulgació del Tractat dels PirineusEl CAT explica a través de l’Espai Audiovisual “El Tractat dels Pirineus i les seves conseqüències”. Al museu trobem tres reproduccions. En la primera se’ns fa una descripció dels Pirineus, delRefugi de Càtars, del Camí dels Bons Homes, ens parla de La Cerdanya; una plana al cor dels Pirineus, del Naixement de Catalunya, etc.
La segona reproducció es tracta del diàleg entre el representantfrancès el “Cardenal Mazzarino” i el representant espanyol “Lluis de Haro” quan es varen repartir La Cerdanya i la tercera representació explica la sublevació del poble català quan va passar a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cater
  • Cate
  • cata
  • Cater
  • Cato
  • Cata
  • Cata
  • cata

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS