Cerdos Vacas Y Brujas

Páginas: 2 (285 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2015
 Carla Cuenca SánchezAntropologia i història
Natalia MoragasB1
VACAS, CERDOS, GUERRAS Y BRUJAS.
Aquesta lectura de Marvin Harris dóna explicacions racionals i científiques sobre elcomportament de cultures molt diferents a les europees com ara la hindú i la musulmana o jueba.
Les ganes i el interés de Marvin Harris de coneixer i estudiar de una forma racional i científica altrescultures, li permet fer un estudi detallat i molt interesant sobre el comportament de aquestes sense intervenir en temes religiosos i espirituals.
Ja que moltes vegades, al tractar-se de cultures diferents,no arribem a entendre el perquè de alguns comportaments , costums o maneres de viure, creiem que son plenament irracionals i sense cap sentit lògic.
Per a donar-nos compte de aquest error, com esjutjar cultures diferents sense coneixer-les o sense interesar-nos dels motius de les seves accions, hem de aprofundir en les seves formes de vida i buscar respostes més enllà de la religió o de lescreençes espirituals. Per aquest motiu, una de les millors formes de coneixer a altres cultures es veure les condicions en les que viuen i quin estat econòmic i social tenen.
A partir de apropar-se irealitzar aquests estudis, Harris va poder afirmar, per exemple, que els hindús no tan sols rehúsen menjar vaques per considerar-les animals sagrats com a les mares de la vida, sino perquè sonnecessàries per a la seva agricultura i el treball de cada dia, i en definitiva per a la seva supervivència.
En conclusió, no sols els factors emocionals i les creences condicionen a una certa ètnia sino tots...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • vacas, cerdos, guerras y brujas
  • Vacas, cerdos, guerras y brujas
  • Vacas, cerdos, guerras y brujas
  • Vacas cerdos guerras y brujas
  • Vacas,cerdos, guerras y brujas
  • Vacas cerdos guerras y brujas
  • Vacas cerdos, guerras y brujas
  • Vacas, Cerdos Y Brujas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS