Cerveza

Páginas: 3 (609 palabras) Publicado: 10 de febrero de 2015
ANÀLISI DE DADES

CONSUM DE CERVESA PER SETMANA

INTRODUCCIÓ:

El nostre treball d'anàlisi de dades, ha consistit en fer un estudi estadístic sobre el consum de cervesa específicament en unasetmana, ja que representem a una nova empresa emprenedora que es vol introduir al mercat amb una nova marca. Per tant, l’objectiu del treball és investigar, estudiar i analitzar el consum de cervesaaixí com també la seva competència.
Per poder fer l'anàlisi complet sobre aquest tema, primer de tot, hem triat l'univers de l'estudi (població) més adient: 85 persones (cal tenir en compte que detotes les persones que vam enquestar, un total de 25, ens van respondre que no consumien cervesa i, per tant, no van entrar dins el nostre estudi); i el lloc on volem fer aquest estudi: Barcelona. Uncop llest, hem triat les variables que volíem estudiar. En l'estudi, havia d'haver tant variables numèriques com categòriques, així que vam escollir com ha variables numèriques: Quantitat de cerveses engeneral després, específicament a casa o a fora, i per últim les hores que se surt; i les variables categòriques: Sexe, edat, marques.
Un cop tot això enllestit, el segon pas ha sigut elaborar unaenquesta. Aquesta, estava composta per les següents preguntes:
Sexe?
Edat?
Quantes cerveses/birres beus per setmana?
De quin tipus (marques) de cervesa beus més?
Quantes cerveses prens a casa ala setmana?
Quantes cerveses prens fora de casa?
Quantes hores dediques a quedar (sortir) a la setmana?
Les quals ens donarien la resposta a les variables que volíem estudiar amb aquest anàlisi.El tercer pas i el més feixuc, ha sigut fer el recompte i ordenar les respostes obtingudes en l'enquesta. Amb les dades obtingudes i l’ajuda d’ODStats, de cada variable hem elaborat les sevesgràfiques, les hem comparat i per últim hem comentat les seves característiques.
Després d’analitzar totes les variables, hem arribat a unes conclusions finals, que comentarem al final de l’informe,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La cerveza
  • La cerveza
  • La cerveza
  • CERVEZA
  • cerveza
  • Cerveza
  • cerveza
  • CERVEZA

OTRAS TAREAS POPULARES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS