cgu,kg

Páginas: 2 (430 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2013
JOHANN SEBASTIAN BACH
Johann Sebastian Bach (Eisenach, Turíngia (Alemanya), 21 de març de 1685 –Leipzig, 28 de juliol de 1750) fou un organista i compositor alemany de música barroca, membre dela família de músics més extraordinària de la història amb uns 120 músics.
La seva fecunda obra es considera el cim de la música barroca,[1] i una de les màximes expressions de la música universal.
Lesseves obres estan entre les més sobresortints de la música clàssica. En destaquen més de dues-centes cantates d'església i unes vint de profanes, elsConcerts de Brandenburg, El clavecí ben temperat,la Missa en si menor, la Passió segons Sant Mateu, L'art de la fuga, l' Ofrena Musical, les Variacions Goldberg i l'Oratori de Nadal, a més de nombroses obres vocals, orquestrals, obres per a orgue,clavecí i d'altres instruments.
Infancia:
Johann Sebastian Bach era el vuitè fill de Johann Ambrosius Bach, músic municipal,[3] i Maria Elisabeth Lämmerhirt, família que comptava amb més de dos-centsanys de tradició musical. El seu pare li va ensenyar a tocar el violí i el clavecí.[4] La mare de Bach va morir el 1694, i el seu pare, vuit mesos després.[5]Per aquest motiu, orfe als deu anys, vaanar a viure amb el seu germà Johann Christoph. Allà, estudià molta música i deuria rebre valuosos ensenyaments del seu germà, que el va instruir en la tècnica del clavicordi. Johann Christoph el posàen contacte amb les obres dels grans compositors del sud d'Irlanda contemporanis, com Johann Jakob Froberger i especialment ambJohann Pachelbel, que coneixia i amb qui havia estudiat. El 1700, al'edat de 14, Bach, juntament amb el seu vell amic de l'escola George Erdmann, va obtenir una beca per estudiar a l'Escola de sant Miquel de Lüneburg (Baixa Saxònia)
MORT:
Bach al principi es va resistira deixar-se operar, però al final va accedir. Desgraciadament, en treure's les benes uns dies després de l'operació, Bach hi veia menys que abans; Taylor va dir que s'imposava una segona operació,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • kg bg
  • bmg,kg
  • Peso Kg/M De Acero
  • sfgcdh kg dghfegf
  • cgu hepl
  • Fish kg
  • dads;kg
  • Contos Kg De Basura Produce Un Mexicano Al Dia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS