Chapter One

Páginas: 2 (334 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2015
Chapter One
Jane – Ruth  twins, almost 10 years
Aunt Bet  va marxar de Londres (to Latchetts) i va deixar la seva feina per cuidar-los (els pares d’elles, Nora i Bill (germà) vanmorir feia 8 anys per un accident d’avió.)
Simon  brother. En unes setmanes farà 21 anys and then his mother’s fortune would be for him. Encantado però egoista.
Ashby family  no sónpobres, però tampoc són rics. Tenen Latchetts  a small estate of three farms  hi tenen a school for training people and horses.
Aunt Ben mai va voler usar els diners d’ells, per talde que un future poguessin ser d’ells. Són l’única familia que ha mantingut la seva propietat. Exemple: Clare house of Ledingham.
Eleanor  twins’ older sister
Arriba l’amiga MrsPeck (Nancy Peck)  the wife of the local priest (sacerdot). Abans era Nancy Ledingham of Clare House. Casada després amb George Park.
Parlen sobre the preparation for Simon’s party.Demana adreça Alec Ledingham (Alec Loding al teatre)  Londres
Parlen sobre la mort dels pares  tornaven d’un viatge a Europe. Els fills miraven per la finestra ja que esperaven el cotxedels seus pares arribar però de sobte Aunt Bet va posar la radio i va sentir la noticia de que l’avió de París va tindre un accident i que tothom va morir.
Resulta que també ho va ferel germà bessó de Simon  Patrick (who would have inherited Latchetts in a few week’s time, because he would be only 20 minutes older). Es creu que van trobar el seu cos al mar Itenia una nota. Hi ha qui creu que es va jumped from the Cliff. Bet pensa que no va ser així, sinó que va anar nedant fins que estava massa cansat per tronar i que es devia arrepentir delque havia fet però quan ja era massa tard. Mrs peck creu que no, que amb la mort dels seus pares i que heredaria la fortuna, tenia massa pes sobre (was all too much for him).
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mining Cost
  • Cohesion in english (chapter one)
  • The secret garden chapter one
  • chapter
  • no one
  • no one
  • No one
  • No One

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS