Charles Chaplin

Páginas: 5 (1093 palabras) Publicado: 7 de marzo de 2013
1 Batxillerat 2
História del móncontemporáni:
QÜESTIONARI:
1) A. Són com un ramat de ovelles per que el únic que fan es fer el que elsdiu el seu superior i son sumisos a ell.
B.L’amo vigila tots els moviments que fan i no els deixa descansar ni un moment,per que els tracta com si fosin ovelles i de tant en tant augmenta la velocitat de les maquines per que no te cap mena de consideracióper ells.
C.El treball es una cadena productiva per la qualningúpot fallar en enroscar ningún cargol,i a conseqüencia de intentar espantar una mosca han de parar la máquina per que es despista.
D.Fan una prova d´una màquina de menjar i la maquina es un desastre el blat li chafa a la cara, li tiren la sopa , el pastis per asobre…i al seu amo no l´interessa la seva resposta es que no es pràctica.E. Un dia té un atac nerviós producte de l'estrès del seu treball, comença a primer nassos en lloc de cargols i acaba creant el caos abans que el puguin acomiadar.
F.Charlot es torna boig i al veure que no arriba a cargolarbétotselscargols es posa en la cadena dels cargols i es va cap a dintre de la màquina,però el seu company consegueix treure´l d´allá.

2) A.Un inventor presentaal’empresari el seu nou invent:una màquina que permet que els obrers mengin sense necessitat de perdre temps mentre fan pauses perdinar, la qual cosa comporta un increment de la productivitat.Els fabricants anuncien la seva màquina de menjardient: Suprimeixi el descans de dinar! De fet quan fan la prova a Chaplin el lliguen de mans i peus i ell no es pot moure per res, des del meu punt de vista crec quel`anuncien d´aquesta manera pelfet de que no has de fer res ni per dinar,però d´aquesta màquina no surt molt éxits més bé es un fracás . El director la rebutja dient que no es práctica,jo crec que per no dir que no serveix per res per que no va ni bé.
3) Jo crec que el simbolisme que vol transmetre es que ni estant dins de la máquina se li treu l’obsesió per cargolar-ho tot.

4) Embogeix perque pateix una depressió nerviosa. El film en aquest punt vol ensenyar-nos el que era la vida sensetreball en aquella época, que encara que fos un treball molt dur el de Chaplin tenir treball era un privilegi.
5) Chaplin arriba a convertir-se en cap davant d’una manifestació obrera per qué passa un camió amb un mocador vermell que indicava perill per la càrrega al darrere que li cau al terra iChaplin al veure aixó agafa el mocador i l’eleva intentant que el camioner el veiés i un grup d‘obrers se li uneixen perquè es pensen que està protestant i els policies creuen que és el líder.
6) La noia és una noia molt pobre la qual a de tenir cura dels seus sis germans i alimentar a base de robar ja que el seu pare és un dels aturats. El seu pare mor i la llei es fa càrrec dels orfes, lanoia s'escapa i l'únic que pot fer per menjar és robar perquè no té casa ni té res per tant jo veig bé que ella robi per menjar.
7) La vida de Chaplin a la presó ésmillor, témenjarcada diaiel seu propi llitper dormir, cosaque al carrernotindria, per això ell vol seguir a la presó.
8) No, jo no veig cap
9) La situació de les nenes òrfenes es molt triste la mara es morta el pare el matenen una manifestació i les nenes han de robar menjar per sobreviure,encara que al morir el pare se les emporten imagino a un orfanat.

10) Troba una feina a les drassanes, però immediatament demostra la seva poca traça en la feina tot desbloquejant un vaixell en construcció que es fa la mar davant l’estupor de tothom. Ell mateix s’adona del que ha fet i es disposa a tornar a la presó.En lasituació en la que es trobava el món en aquell moment era un privilegi trovar el treball del Chaplin peròell no val per aixó.
Valoro el que va dir l’home que va robar que va dir que no eren lladres, que tenien gana. Jo no considero que fossin lladres per que jo a la seva situación hagués fet el mateix.

11) Chaplin té una vida que en aquella época molts voldrien tindre primer tenia el seu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Charles chaplin
  • charles chaplin
  • Charles Chaplin
  • Charles Chaplin
  • charles cháplin
  • charles chaplin
  • Charles chaplin
  • charles chaplin

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS