Charles Manson

Páginas: 7 (1652 palabras) Publicado: 17 de octubre de 2014
Charles Manson

Charles Milles Manson (Cincinnati, Ohio, 12 de novembre de 1934), músic i fundador d'un grup d'ideologia hippy conegut com la família que va realitzar diferents assassinats l'any 1969, entre els quals destaquen el de Sharon Tate, la dona del director de cinema Roman Polanski.
Manson era fill de Kathleen Maddox, una adolescent de 16 anys, i de pare desconegut.
Manson l'any1955va contraure matrimoni amb Rosaline Jean Willis, amb qui es va establir a Califòrnia. Willis es va quedar embarassada. L'any 1993 Charles Milles Manson, Jr (el seu fill) se suïcidaria.
Manson aniria entrant i sortint de la presó fins al 21 de març de 1967, quan de nou aconseguí la llibertat provisional. Les seves primeres paraules en llibertat foren:Oh, no, I can't go outside there... I knewthat I couldn't adjust to that world. (Oh no... no puc sortir... no sé com adaptar-me al món).

Els assassinats

Creació de la família

Després de la seva experiència a la presó, Charlie Manson va començar a atreure un grup de seguidors, principalment dones joves amb problemes emocionals, que volien viure en rebel·lia dels seus pares i de la societat en general.
La família vivia al camp,prop de la ciutat de Los Angeles, dins d'una comuna hippie on es professava l'amor lliure i una educació basada en la comunitat
La família, vivia esperant el Helter Skelter, un apocalipsi que tindria com a font de conflicte la tensió racial entre blancs i negres. La idea del Helter Skelter, provenia d'una reinterpretació que Manson havia fet de la cançó dels The Beatles amb el mateix nom i que esbasa en un parc d'atraccions. La idea de Manson era que la família se salvaria, ja que quan arribés el Helter Skelter, ells estarien al desert.
Per precipitar l'apocalipsi blanc-negre, Manson ordenà als membres de família que cometessin una sèrie d'assassinats perquè fossin atribuïts a grups de defensa dels drets dels afro-americans, com els panteres negres.

Cas Tate

La nit del 9 d'agost de1969, en Manson va enviar a 4 membres de la família Charles "Tex" Watson, Patricia Krenwinkel, Susan Atkins i Linda Kasabian. Tots ells anaren a l'antiga residència del productor musical Terry Melcher i assassinaren a tots els que eren a la casa. No hi ha proves que cap dels assassins actués sota els efectes d'alguna droga, ni que cap d'ells intentés contradir les ordres de Manson.
Als voltantsde mitjanit, els 4 membres arribaren al jardí de la casa del director de cinema Roman Polanski i de la seva dona Sharon Tate. Polanski es trobava treballant a Londres en una pel·lícula i va demanar a diferents amics de la parella que estiguessin amb la Tate, que estava embarassada de vuit mesos i mig. Abans d'entrar a la casa, els membres de la família assassinaren a Steven Parent un jove de 18anys amic del jardiner de Sharon Tate, que fou atacat i mort pels assassins quan marxava de la finca.
De tots els membres, Linda Kasabian va expressar el seu horror per la mort del jove i se li va ordenar vigilar els afores de la casa, mentre els altres tres hi entraven i reunien a tots els que hi dormien al menjador de la residència. Posteriorment, tornaren tots al menjador, on augmentàl'agressivitat per part dels atacants. Jay Sebring que era amic de Sharon Tate, intentà defensar-la durant un atac físic que va rebre, el qual va suposar que Watson li disparés i colpegés a la cara diverses vegades. Wojciech Frykowski i Abigail Folger fugiren fins al jardí de la casa, on foren atrapats pels seus atacants. Wojciech Frykowski va rebre 51 punyalades i dos trets, mentre que l'Abigail Folgerva rebre 28 punyalades. Sharon Tate va romandre al menjador i va suplicar per la

vida del seu fill nonat. Durant el judici Susan Atkins va testificar que a les súpliques de Tate, va respondre " Mira, puta, no em preocupes. No em preocupa si estàs a punt de tenir un fill, moriràs i no tinc sentiment envers tu" i posteriorment l'apunyalà fins a la mort. Abans de deixar la casa, Atkins va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • charles manson
  • charles manson
  • Charles manson
  • CHARLES MANSON
  • Charles Manson
  • Charles Manson
  • Charles Manson
  • Charles Manson

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS