charles

Páginas: 5 (1101 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014
TEMPS MODERNS DE Charles Chaplín
fitxa tècnica:
DIRECTOR: Charles Chaplín
TÍTOL: Modern times
GUIÓ: Charles Chaplín
MÚSICA: Charles Chaplín. Hi ha música de fons durant la major part de la pel·lícula, va acord amb els moviments, sentiments, accions, dels actors. La música va ser un dels invents de Charles Chaplin .
ACTORS:
Charles Chaplín: Obrer
Paulette Goddard:Jove orfeHenry Bergman: Propietari del cafè
Chester Conklin: Mecànic
Allan García: Cap de la fàbrica
Hank Mann: lladre
PRODUCTORA: United Artists
DURADA DEL FILM: 87 minuts
ANY DE PRODUCCIÓ: 1936
PAÍS PRODUCTOR: Estats Units
BREU RESUM:
Charles treballa en una fàbrica cargolant cargols, un dia té un atac de nerviós per l’estrès del treball i comença a tocar els nassos, el van portar al hospital jaque li va agafar l’atac d’estrès. Un cop surt del hospital tot recuperat, va ser empresonat acusat injustament d’encapçalar uns tumults al carrer. Un dia uns companys de la presó es volien escapar y el únic que quedava fora era Charles i va salvar als guardes se seguretat i els companys no es va escapar. A Charles el van felicitar i li van donar una celda molt còmoda, al final li van dir que japodia marxar però, ell no volia marxa ja que ella sabia que la vida al carrer es bastant difícil. Va rebre una carta de treballs comunitaris però molt bé no li va anar por que sempre feia alguna cosa que el feien fora. Va intentar que el tornin a tancar a la presó per culpa d’un robatori d’un tros de pa comès per una òrfena que tenia molta gana. La noia i ell es coneixen per una patrulla de policiai s’escapen junts amb molt risc però amb èxit, des de aquell moment ells dos es busquen la vida junts, amb un somni de tenir una bonica casa. El primer treballa que troba es en un centre comercial però no li va durar més d’una nit, per que el troben dormin en un pilar de roba. Després torna a treballar a la fàbrica como ajudant del mecànic però la fàbrica tanca a causa d’una vaga i de nou Charlesinjustament va a la presó per haver atacat sense voler a un policia durant els disturbis. En sortir de la presó es troba l’òrfena, que a trobat treball en un cafè en el qual els cambrer canten i ella li promet trobar feina per a ell també al cafè. Charles és un cambrer dolentíssim però al mateix temps diverteix molt als clients quan li arriba l’hora de cantar però... Arriben els encarregats del’orfenat i intenten endur-se la noia després de ser buscada per vagància. Els dos aconsegueixen escapar de nou, tot acaba que els dos caminen per un camí desolat. La noia comença a plorar, però Charles l’anima a no perdre l’esperança, s’allunyen junts cap a l’horitzó buscant el sue bon futur que tant somien, sense rendir-se, agafats de la mà.
BIOGRAFIA BREU DE CHARLES CHAPLÍN:
Va néixer a Londresel 16 d’abril de 1889 i va morir el 25 de desembre de 1977. Va ser actor, compositor, productor i director de cinema. Està considerat com un dels millors mims i pallassos de la història del cinema. Actuava dirigia, escrivia els guions, componia i produïa les seves pròpies pel·lícules. Chaplin fou una de les personalitats més creatives de l’època del cinema mut i va influir molt en altres actors.La seva vida artística va durar més de 65 anys.




Respon les preguntes següents:
1.- Explica detalladament l’escena que més t’ha agradat.
La escena que més m’agrada es la de quan treballa al centre comercial y arriben els lladres. Tot comença quan ell treballa al torn de nit, s’emporta a la noia al centre comercial per que pugi dormir y menjar. Quan la noia dorm arriben uns lladres, ellladre l’espanta al veure que hi ha un vigilant y el posen contra els barrils de vi, como no es quedava quiet comença’n a disparar y un dels barrils es fa un forat y el Charles veu vi, acaba borratxo y el lladres aprofiten y se emporten tot allò que volen. El Charles acaba dormit en un pilar de roba i es fet fora del treball.
2.- Enumera 5 escenes còmiques.
1. Quan li entra l’atac de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • charla
  • Charlas
  • Charla
  • charla
  • charla
  • charla
  • charla
  • charles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS