chicago cago

Páginas: 2 (423 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2015
 26-11-2014

Personatge enigmàtic

Eren les dues en punt de la tarda, acabàvem de sortir de l’oficina, i com cada dimarts, al Daniel li tocava convidar tota la colla a menjar alrestaurant del costat de l’oficina. Ja havíem demanat el menjar i tot just ens havien portat les begudes. Tots es van posar a parlar i jo, com de costum abans d’intervenir en qualsevol d’aquestes xerrades,vaig fer un glop a la meva cervesa, abans que perdés el fred. Va ser un simple cop d’ull a la finestra, però vaig veure a una jove d’uns setze anys mirar-me fixament des de l’altra cantonada delcarrer. La vaig mirar i amb un parpelleig d’ulls ella va desaparèixer.
Em vaig aixecar, i posant l’excusa que m’havia deixat la cartera a l’oficina. Vaig anar caminant fins al lloc des d’on m’havia estatmirant aquella noia. Un cop allà la vaig tornar a veure uns carrers més enllà, i vaig anar cap a ella. M’havia portat fins una carreró sense sortida i ella es trobava al costat d’uns contenidors debrossa. Em va assenyalar amb el dit el tercer de tots ells. I li vaig preguntar amb veu dubtosa:
-Hola, et trobes bé?
Ella va callar, no deia res. Només assenyalava el contenidor. Em feia venircalfreds la seva presència. Vaig decidir apropar-me, i vaig intentar preguntar-li qué feia allà. Ella va assenyalar el contenidor amb una mà i amb l’altra em va tocar l’espatlla. Llavors de la seva boca vansortir unes febles paraules:
-Mira a dintre, si us plau, necessito que miris.
Jo estava petrificat davant del contenidor i quan vaig voler preguntar-li per què volia que mirés, ella ja havia marxatsense dir res.
Em vaig decidir a obrir el contenidor, però tenia por del que podia haver-hi dintre, així que vaig tancar els ulls, vaig comptar fins a cinc i vaig obrir-lo. Només hi havia unapistola. Vaig decidir trucar a la policia. I després que agafessin la pistola em van portar fins la comissaria, per prendre’m declaració. Els vaig explicar tot el que havia passat, que havia vist una noia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la caga
  • chicago
  • Me Cago
  • cagadas
  • La Cagada
  • Cagada
  • eso me caga
  • cagada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS