chico

Páginas: 2 (405 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2014
Pol Rubio

COM EM VAIG PODER OBLIDAR?


-Aquell dia la Núria es va aixecar molt feliç, jo no sabia perquè. Estava més amable que en un dia altre, però jo no vaig sospitar res. Ella va prepararl’esmorzar, com sempre, i jo em vaig vestir i vaig sortir ràpidament cap a l’empresa. A l’hora de dinar la vaig trucar, ella estava una mica trista, jo no entenia aquest canvi d’humor, i coms’acostuma a dir jo pensava que era cosa de noies i vaig tornar a la feina.
A la tarda em va trucar en Jordi, volia que m’anés a jugar un partit de futbol amb els antics amics de la universitat, ja que els hifaltava un jugador. Jo no m’hi vaig poder negar i a les 8 de la tarda ja estava canviat i apunt d’entrar al terreny de joc, i ella em va trucar. Em va preguntar que com era que no venia a casa que jaeren mes tard de les 7 i que volia estar amb mi, jo ja si que no entenia res, ¿perquè avui li havia de agafar ganes d’estar amb mi? I jo li vaig dir que havia anat a jugar un partit de futbol amb enJordi i que no sabia si arribaria a sopar, ella va penjar, sense dir res.
Després de prendre un refresc amb els amics vaig arribar a casa a les 11 de la nit. Jo estava donant-li voltes al cap,pensant en perquè la Núria s’havia posat així. Vaig arribar a casa i ella havia preparat un increïble sopar, em va donar una forta abraçada i em va donar un regal. En aquell precís instant em vaig donarconta de que era el nostre aniversari de boda. Vaig fer veure que m’havia deixat el mòbil al cotxe i ràpidament vaig anar a comprar un ram de flors, se’m va acudir escriure-hi una nota que deia: “aquestram de flors demà tindrà una altra forma”. Ella tenia molta intriga, i no va sospitar res, vam celebrar el nostre aniversari i ens vam anar a dormir. A l’endemà vaig aixecar-me a les 6 del mati ivaig comprar un bitllet d’avió a Mallorca per internet , vaig imprimir el comprovant i el vaig substituir per el ram de flors.
Finalment, ella no va saber res, em va sortir cara aquell oblit, estic...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Las Chicas
  • Chicos
  • CHICO
  • chico
  • El chico
  • Chicoasen
  • chicos
  • La chica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS