Chimpaces

Páginas: 2 (384 palabras) Publicado: 29 de enero de 2013
Comunicació.
Els ximpanzés es comuniquen amb una sèrie de gests amb la cara i unes postures amb el cos també fan vocalitzacions que es poden sentir a molta distancia, comunicar-se és molt importanta la societat dels ximpanzés per medi d’això es comuniquen i també es transmeten els coneixements als seus fills que son vitals per poder sobreviure.
Un dels sistemes que tenen per a la comunicacióés el sistema de vocals, amb grits poden advertir als altres membres de la seva família els perills que hi han o també per dir-los que hi ha menjar, el seus grits de perill pot ser escoltat fins a treskilòmetres de distancia, els grits poden ser que arribin de forts o suaus depenen molt per quin va dirigit i el missatge que transmeten.
Els gets que fan amb la cara també serveix per comunicar-se,expressar sentiments que poden ser agradables o de menyspreu, tenen moltes expressions que poden ser un “somriure”, “puchero”, per exemple obren la boca i tapen els seus dents amb els ulls mirant endavant és una expressió de amenaça, un altre exemple és quan posen cara de sorpresa o quan estan frustrats o en situació d’ansietat, posen els ulls ben oberts i els llavis cap a davant fent unaforma de “o”, quant els seus llavis estan ben atapeïts, estan preparats per atacar, utilitzen sobretot la posició dels llavis mostrant o els dents. També s’expressen movent el cap per exemple movent-lode dalt a baix una sola vegada que pot aparèixer en una situació d’amenaça suau donat per un individuo dominant del grup cap a un altre membre del grup.
La posició del cos també influeix en lacomunicació, per exemple la posició bípeda és la posició d’atac tractant de semblar més grans de lo que són o poden flexionar-se també a distancia amb els braços pegats al cos i amb els colzets flexionats,aquesta situació es dona quan un mascle d’alt rang s’aproxima a un jove adolescent del grup. També hi ha molt de contacte físic que poden ser importants per mantenir les bones relacions entre els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los chimpaces
  • Y En Donde Esta El Chimpace

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS