Cicatrius De 1714

Páginas: 4 (932 palabras) Publicado: 17 de abril de 2015
Raül Gómez Gascón

Cicatrius 1714

PRIMERA PART

I La mare

En aquest capitol explica la historia de la mare del protagonista, que es diu Amelia deSistachs, ella quan era petita en una guerra li van matar a tota la seva familia i ara té un trauma amb las guerres.

II El pare

En aquest capitol explica la historia del pare d' en bernat el protagonista,el pare es diu Emili de Sistachs, es un heroi per el seu fill i el parde li explicava histories de guerra al seu fill.

III Botifler

En aquest capitol en bernat va perdre la confiança en el seu pareperque el seu pare es botifler (que no es seguidor de carles III)


IV La vicenta

En aquest capitol es veu com la sirventa vicenta es un espia del bandol enemic y aixo ho descobreix en bernat perqueun dia jugant al joc de espies va veure a la Vicenta escoltant una conversacio privada.

V Espies

En aquest capitol el pare li explica histories de quan era petit li agradava jugar a espies i lesseves aventures de quan era petit.

VI Mas tort

En aquest capitol en Bernat arriba amb la seva familia a Barcelona i alla li espera la seva familia (els avis, els tiets...) despers es queden a
viuratemporalment a una casa antiga que es diu Mas tort.

SEGONA PART

VII Conspiració

En aquest capitol en Bernat sospita de que el seu pare conspira contra carles III juntament amb la Vicenta i en Bernatcreu que el seu pare i la Vicenta son espies.

VIII Mai no ho sabem tot

En aquest capitol en Bernat esta dubtant si son espies o no (el seu pare i la Vicenta) i el nen arriba a la conclució que escreia que ho sabia tot del seu pare pero mai no ho sabem tot.

IX Dia de festa

En aquest capitol en Bernat esta sorpres perque enmig de la guerra volen fer una festa on viu la seva familia, thotom estacontent perque es fa la festa.

X Sopar amb brindis

En aquest capitol es fa un sopar amb els françesos i posen la taula en foram de u perque els criats portin menjar continuament i començen a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ressenya El Món de 1714
  • TRATADO DE LIBRE COMERCIO DE AMERICA DEL NORTE Artículo 1714: Defensa de los derechos de propiedad...

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS