Cicle Bis

Páginas: 5 (1070 palabras) Publicado: 13 de abril de 2012
TEMA:
La Júlia és una xiqueta de catorze anys, que està farta de la menstruaciò, un dia li apareix una Gènia ,que li donarà una opció de canviar de xica a xic.



RESUM:


La Júlia és una xiqueta, que està en l’etapa de la pubertad, tè catorze anys, però cadascuna es fa dona segons la maduració del seu cos, i a ella no li agrada això de la menstruaciò, ella havia observat unscanvis al seu cos, com per exemple: que l’ eixiren pèls a les aixelles, i tambè els pits havien començat a fer-se grans .
La Júlia tenia un germà, Dídac que sempre estava enfadat amb ella. Júlia tenia unes amigues com eren Laura, la seva millor amiga i Olga , que era una veïna tres anys més gran que la Júlia i Laura, però que era com una germana per a Júlia .Un dia a Júlia li feia molt demal la panxa i va anar al ginecòleg, ell li va dir que era propi de l'edat que totes les xiquetes havien de passar per eixe moment. Quan van arribar a casa Júlia es va ficar una compresa i quan la va obrir va eixir una fumerol-la,i va apareixer suspesa a l’aire “la gènia de la menstruaciò”, ella li va dir que fins la propera regla li donaria l'opció del “cicle bis”, que era canviar de sexe quanvolguera, si fora xica es diria Júlia , hauria de tocar el clitoris i si fora xic es diria Juliá i s’ hauria de tocar el gland. Eixe dia va canviar de sexe més d`una dotzena de vegades.Júlia va eixir al carrer per comprovar que funcionaria,va eixir del portal i va dir merda , aleshores uns polícies es van apropar i li van dir que per favor que els acompanyara a comissaria .
Quan van aplegar acomissaria els polícies li van dir que es sentara en un banquet,els policies se'n van anar però li van dir a una xica d´un mostrador que hi havien deixat una xiqueta en un banquet.
Júlia es va alçar del banquet i va anar a la finestra d' informació, es va fixar que era la oficina de joventut i havien viatges, esports,activitas culturals,etc.
Julia va preguntar si eren molt cares, la senyora liva dir que totes tenien un preu assequible.
Júlia es va apuntar a natació i la senyora de l' oficina li va dir que havia de portar banyador i un casquet. Es feia de 9 a 10 del matí durant dues setmanes. Ella no tenia cap banyador ni casquet, i se’ n va anar a comprarse un banyador i un casquet. Quan va aplegar a la tenda, la dependenta li va obrir la porta,i li va dir hola! .Juliá va dirque volia comprar un banyador, la dependenta li va donar una sèrie de banyadors per a que se’ ls provara. Juliá es va provar un banyador i va dir que li agradava i que se’l quedava, després va agarrar un banyador per a xica peró la dependenta li va dir que havia de vindre la persona per a qui era el banyador .Juliá va dir que no era cap problema, va agafar el banyador se’ n va anar alsprovadors i alli es va canviar de sexe i es va provar el banyador, este també se'l quedava . Quan anava a pagar va dir: fiquem un casquet per al cap.
Al dià següent va anar a la piscina, eixe dia el professor volia vore les qualitats que tenia cadascú per a nadar.El professor Tomàs va dividir la classe en tres grups .Quan va acabar la classe se’n van anar al vestuari i alli l' Abel va presumir quelligava molt i que treballava “l´olla d´or”, un pub on anaven fins i tot estrngeres per lligar amb ell, la seva presència era un dels principals atractius del pub i fins i tot ens va dir que l’amo estava pensant canviar el nom del pub per “Polla d’Or” .Quan van eixir Abel va muntar al cotxe i se’n va anar a la platja.
Julià es va anar a casa i va cridar a Olga i les dos van quedar que aniriena “ l´olla d´or” per parlar amb Abel.
Quan van vore que era veritat que treballava allí, Júlia i Olga van demanar unes “coles” i li van dir que demà anirien a la piscina i dirien que tot el que havia dit era fals. Al dia següent qua va acabar la classe Abel es va plantar en mig del vestuari i va dir que tot el que havia dit ahir era tot fals. Quan Júlia va aplegar a casa va sonar el telèfon...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Cicle Bis
  • cicle bis
  • cicle bis
  • Los Bis
  • Orgaización BIS
  • Non Bis
  • BISA gon
  • PRIONES Bis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS