Ciencia

Páginas: 2 (375 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2010
Quines semblances i quines diferències entre H. sapiens i H. nearderthalensis s'esmenten en el text?

Semblances: Van conviure junts deu mil anys a Europa i les dues més o menys tenien la mateixacapacitat cranial. Utilitzaven collarets i altres tipus d'ornaments

Diferències: Els neardentals eren més robustos, i presentaven adaptacions físiques i culturals clares a sobreviure en climesfreds.

Quines evidències fan pensar que hi va haver algun tipus d'intercanvi cultural entre les dues espècies?

Doncs perquè esp pot assegurar que hi va haver alguna mena de contacte entre les duesespècies d'homínids, ja que els neardentals van incorporar collarets i altres ornaments per al cos d'Homo sapiens.

Per què fins fa ben poc es considerava impossible desxifrar el genoma d'H.Nearndenthalensis?

Fins fa ben poc, es considerava quasi impossible el fet de desxifrar el genoma d'Homo neanderthalensis, perquè aquesta espècie va desaparèixer ja fa trenta mil anys.

Compodrem saber, un cop seqüenciat el genoma d'H. Neanderthalensis, que aquesta espècie ens va transmetre un gen essencial per al desenvolupament del cervell?

Doncs si els científics descobreixen queaquesta espècie parlava o no podren dir que ens van transmetre un gen essencial per el desenvolupament del nostre cervell.

Us sembla important conèixer les característiques físiques i la manera deviure dels nostres avantpassats?

Clar que és important per a nosaltres conèixer les característiques físiques i la manera de viure dels nostres avantpassats, però jo crec que simplement ho fem percuriositat i aixó és el que ens impulsa més a buscar-ne més i més sobre els nostres avantpassats. Sempre va ver saber com eren els nostres avantpassats i així poder buscar semblances i diferències entrenosaltres i ells.
Jo crec que els nostres avantpassats ens han influenciat molt en la curiositat, ja que ells eren molt curiosos i nosaltres també ho som bastant. També ens han influenciat en la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciencia ciencia
  • Ciencia ciencia
  • Ciencia O Ciencias
  • Ciencias Ciencias
  • Ciencia o No Ciencia
  • la ciencia y las ciencias
  • Ciencias
  • Ciencias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS