Ciencia

Páginas: 3 (532 palabras) Publicado: 27 de marzo de 2013
La religion es bueno para salir hacia delante y nunca sabes lo que te podra pasar porque asi las cosas iran bien y tendras un buen futuro y unos buenos hijos y una buena familia y una buena vida.Article del dia


Michelangelo di Lodovico Buonarroti Simoni (Caprese, 6 de març de 1475 - Roma, 18 de febrer de 1564), també conegut simplement com Michelangelo o Miquel Àngel, va ser un escultor,pintor, poeta i arquitecte renaixentista. Va ser molt admirat pels seus contemporanis, que l'anomenaven el Diví.

Va triomfar en totes les arts en què treballà. L'escultura, segons havia declarat,era la seva predilecta i la primera a la qual es va dedicar; a continuació va dedicar-se a la pintura, quasi com una imposició de Juli II, i que es va concretar en una obra excepcional que magnificala volta de la Capella Sixtina; i en els seus darrers anys va realitzar projectes arquitectònics. Com que era molt perfeccionista, si trobava el més petit defecte en una de les seves obres, consideravaque era un desastre.
Curiositats

Sabíeu que... En sabeu la resposta?
Sabíeu que...
...tot i l'enorme força que tenen les mandíbules de cocodril per a fer presa, és possible mantenir-lestancades amb la sola força de la mà?
...el txec Gregor Johann Mendel va postular l'existència dels gens dècades abans que Watson i Crick en descobrissin la base molecular?
Arxiu
ActualitatDimecres 27 de març
Esquerra Republicana de Catalunya fa pública la pregunta que proposarà pel referèndum d'independència: «Vostè creu que Catalunya hauria de ser un estat independent?»,
Dimarts 26 de marçComença a Washington el debat de la Cort Suprema dels Estats Units sobre la constitucionalitat de la Proposició 8 de Califòrnia, que prohibeix el matrimoni homosexual.
Dilluns 25 de març
El governde Xipre arriba a un acord amb la Troica (BCE, CE i FMI) pel seu rescat bancari.
Diumenge 24 de març
El ciclista irlandès resident a Girona Daniel Martin s'emporta la Volta a Catalunya de 2013....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciencia ciencia
  • Ciencia ciencia
  • Ciencia O Ciencias
  • Ciencias Ciencias
  • Ciencia o No Ciencia
  • la ciencia y las ciencias
  • Ciencias
  • Ciencias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS