ciencia

Páginas: 3 (580 palabras) Publicado: 18 de mayo de 2014
Introducció
-Les malalties mentals
És una alteració de tipus emocional, cognitiu i/o del comportament en què queden afectats processos psicològics bàsics com l’emoció, la motivació, la cognició,la consciència, la conducta, la percepció, l’aprenentatge, el llenguatge, etc., i que dificulta a la persona la seva adaptació en l’entorn cultural i social.
Hi ha diferents tipus de malaltiesmentals: trastorns de l’estat d’ànim, trastorns psicòtics, trastorn d’ansietat, trastorns sexuals, trastorns de la personalitat, trastorns del son, trastorns de la conducta alimentària.
-La malaltia:Esquizofrènia (trastorn psicòtic)

Descripció de la malaltia i símptomes
És una malaltia mental caracteritzada per una pèrdua del judici de la realitat i una àmplia desorganització de lapersonalitat amb impossibilitat de motivar una conducta.
Símptomes positius:
Deliris
Al·lucinacions
Auditives
Tàctils, visuals, olfactives i gustatives.
Lectura del pensament
Robatori del pensamentEls anomenats símptomes positius gairebé sempre desapareixen amb la medicació, per tant només s’observen en els moments de crisi (episodis aguts) i solen ser el motiu dels ingressos.

Símptomesnegatius:
- Pèrdua de motivacions
-Pèrdua de constància
- Pèrdua de concentració
- Pèrdua d’interès per la vida social
- Pèrdua de capacitat de planificació
Aquests símptomes, a diferènciadels positius, es caracteritzen perquè milloren poc amb la medicació, són crònics i provoquen un deteriorament a nivell laboral i social.



Causa
És causada, probablement, per un defectebioquímic o microestructural cerebral que a hores d'ara encara no està aclarit del tot. Existeix una gran varietat de símptomes indicadors d'esquizofrènia. Entre aquests es troben alteracions delpensament, al·lucinacions, moviments anormals i alteracions de la motivació. Cap d'aquests símptomes, però, és patognomònic de la malaltia, la qual cosa genera moltes dificultats per a emetre un diagnòstic. ...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciencia ciencia
  • Ciencia ciencia
  • Ciencia O Ciencias
  • Ciencias Ciencias
  • Ciencia o No Ciencia
  • la ciencia y las ciencias
  • Ciencias
  • Ciencias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS