ciencia

Páginas: 3 (713 palabras) Publicado: 28 de diciembre de 2014
Indica i explica les Causes de la Desforestació

-Increment de la població: La necesitat de produir aliments transforma les zones de bosc en espais per a cultivar. En llocs del tercer món elsboscos són utilitzats per a aconseguir fusta i en les zones deforestades s’implanta la ramaderia extensiva.

-Agricultura extensiva: En alguns països del tercer món els cultius s’especialitzen ennomés un i guanyen terreny les masses forestals. Per aquesta causa, despareixen àrees de bosc (generalment en paisos tropicals i subtropicals)

-Subtitució de l’explotació tradicional per altrespràctiques: Cultius rotatoris com el guares estan sen substituïts per gran àrees ramaderes que fan pedre la productivitat i erosionen el sòl.

-Propietat de la terra: Les propietats comunitàriescaracterístiques d’alguns països i les terres indígenes (que legalment no són de ningú) pateixen una forta pressió d’explotació. En alguns casos, els estats donen concessions d’explotació privada a aquestesterres, conessions de terminis relativament curts (vint-i-cinc anys) que acaben en l’expoli d’aquestes zones i el seu abandonament posterior.

Totes aquestes causes van lligades normalment a pràctiquesinapropiades dels governs que, amb l’excusa del progrés econòmic del país, concedeixen permisos d’explotació d’àrees forestals per a ser transformades en àrees agrícoles i ramaderes. En alguns casosl’existència de recursos minerals com l’or i el petroli, accelera el procés de privatització i destrucció de boscos.
Totes aquestes pràctiques solen anar acompanyades de subsidis directes o indirectes al’activitat económica, moltes vegades vinculats a prèstescs de la banca internacional que en alguns casos estan connectats a xarxes de corrupció, que enriqueixen uns pocs i empobreixen el país idegraden els boscos del planeta.

A lo largo de la evolución del hombre, el bipedismo ocupa un lugar muy importante.
1- Explica los cambios que se tuvieron que producir para poder caminar solo...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciencia ciencia
  • Ciencia ciencia
  • Ciencia O Ciencias
  • Ciencias Ciencias
  • Ciencia o No Ciencia
  • la ciencia y las ciencias
  • Ciencias
  • Ciencias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS