Ciencias Del Mundo Contemporaneo

Páginas: 4 (953 palabras) Publicado: 7 de febrero de 2013
CIÉNCIES PER AL MÓN CONTEMPORANI 1er BATX
1. El primer europeu.

En l'article anterior hi ha una frase que sembla esntrar en una de lescontrovèrsies mes recents de l'antropologia: "Ja fa dos anys que vam dir que era possible que l' Homo antecessor tingués origen asiàtic"
De quina polèmica es tracta?
Es tracta de la creació de l´homeeuropeu, ja que al adonar-se’n de que els
antics africans i asiàtics tenien característiques semblants podria donar-se la causa de que l’home europeu fora creat a partir de la copulació d’aquests dos.El titol El primer europeu és apropiat atenent al contigut de l’article?
No, perquè l’article no parla de la vertadera creació del primer europeu sinó que dona una possible conclusió de com es vapoder crear.

2. “Los humanos somos primates muy sociables”
Fes un resum del text assenyalant, sobretot, les aportacions que hi ha a l'estudi de l'evolució humana i les reflexions sobre el mètodecientífic.
Aquest text parla d’un científic anomenat Ignacio Martínez Mendizábal que va participar en la investigació dels primers hossos humans que es trobaven a la Serra de Atapuerca (Burgos).Comenta una de les seues aportacions mes importants: el primer crani de la Sima, l’equip de Martínez i aquest mateix sabien que era molt important aquest descobriment i a partir d’aquell momentcomençaren a trovar més i més fòssils, després d'açò aquesta cova es considera el jaciment mes ric per a la investigació humana.
L' equip que treballa amb Martínez es un bon ejemple del que es treballar engrup, tots i cada un d’ells col·laboren en conjunt per conseguir trovar d’on provenen els humans, es a dir, que es dediquen a la paleontologia, i cada una de les seues funcions, per xicotetes que siguen,son vitals per poder realitzar cada investigació.
Martínez desarrolla la seua investigació a l' Institut d' Evolució Humana, es prefessor de Paleontologia a la Universitat d' Alcalà d' Henares i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ciencias para el mundo contemporaneo
  • ciencias del mundo contemporaneo
  • ciencias del mundo contemporáneo
  • ciencias del mundo contemporaneo
  • Erosion
  • ciencias mundo contemporaneo
  • ciencias del mundo contemporaneo
  • Ciencias para el mundo contemporaneo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS